Raiffeisenről hírek, vélemények?
Nemég ugyebár felröppent az a hír,hogy kivonul a Raiffeisen Magyarországról. Ezzel kapcsolatban lehet tudni valamit?
Azért is kérdezem,mert nézegettem az oldalukat és találtam olyan álláslehetőséget, amire jelentkeznék, de ugye nem lenne kellemes, ha felvesznek és néhány hónap után lehúzzák a rolót, mint a CitiBank.
Ezzel kapcsolatban lenne még olyan kérdése,hogy nem tudjátok-e hogy hogyan zajlik náluk a felvételi? Csak interjú van, vagy többkörös felvételi? És pályakezdőnek lakossági bankfiókban ügyintézőként kb. mennyit fizetnek?
1.: köszönöm az értelmes választ. Mint láthatod odaírtam,h pályakezdő vagyok, nem hiába...ugyanis kb. minden banki állásnál több éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkezőt keresnek, és most a Raiffeisennél találtam olyat, amire pályakezdők is jelentkezhetnek.
2.: köszönöm a választ. Eddig még csak 1 bankkal találkoztam ilyen formában, ott is 3 kör volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!