Mennyit keresnek kb a morning show-ok?
Azért nem kell elájulni és farkast kiáltani.
Balázs autója egy Range Rover sport 3.0 TDV6, aminek a listaára 20 millió forint (bruttó!). 30 millióba az 5.0 V8 kerül, de neki nem olyan van.
Más részről mivel Balázs a REKLÁMARCA az autónak és a rádióműsorba is burkoltan már többször feldobták milyen autója van, így egészen egyértelmű, hogy a RR szponzorálta az autóvételt, ergo vagy teljesen ingyen volt (90% esély) vagy csak valami minimális pénzt fizet érte.
Az, hogy nem vette meg saját pénzből szinte 100%.
https://www.youtube.com/watch?v=sSVL2qS0WsQ
Itt (az egyik) reklámja, de ott volt Balázs az autó nagyszabású bemutatóján is.
A háza inkább lehet közelebb a 80 millióhoz, mint a 100-hoz (mondjuk még így sem volt olcsó...), de már többször lenyilatkozta, hogy hitelt vett fel hozzá. Hasraütve azt mondom min. 50 milliót. Ennek a havi törlesztője kb. 450,000 ft havonta. Az meg már "nem sok" a feleségével együtt. Mert amit ugye sokan elfelejtenek, hogy Horváth Viktoria is egy elég jó beosztásban dolgozik (ott - ugye most szül) a rádiónál.
A rádiónál biztosan nem keres "milliókat", én azt mondanám, hogy 7-800e közötti a fizetése. 4-500e körül biztosan keresett a felesége is.
A TV-s szereplésekért már valószínűleg magasabb gázsit kap - de az ugye nem egy havi fix, hanem műsoronként egyéni szerződést képez. Az mondjuk garantáltan kijön évi 12-15 millióra szerintem, de Balázs elképesztően sokat dolgozik, lehet többre is, ennyire nem vagyok benne a popszakmában.
Aztán ne felejtsük el, hogy írt könyvet is, illetve több "aprósággal" is foglalkozik még...
Első vagyok.
Én úgy tudom, h nem fizetésük van ugyanis nem beosztottak, hanem bérlik a rádiótól a "délelőttöt".
Szal leraknak mondjuk 20 millió forintot havonta, aztán onnantól kezdve övék a pálya, ők pofáznak, ők döntik el miről beszélnek, milyen zene menjen, milyen reklám, mennyiért, aztán ha 40 millió jön be akkor 40, ha 50 akkor 50, ha 10, akkor 10, a Class Fm-et csak a 20 milliója érdekli.
De ha nem így van akkor se hiszem el, h Balázs pár százezerért szaroskodik ott.
Nagyon drága a Class FM-en egy reklám.
Másrészt ilyet se hallottam még, h valaki 20 milliós kocsit kap PR miatt.
Ami viszont 100%, h a házán olyan frankó deviza hitel van, h nem is igaz.
Én ezt nem hiszem, egészen biztos vagyok benne, hogy a Morning show a Class fm saját készítésű műsora és a műsorvezetők alkalmazottak.
Autót meg simán adnak PR bulira. A 20 lepedős autó a márkakereskedőnek sokkal kevesebbe van, ráadásul nyilván nincs is Balázs nevére írva, hanem X évre megkapta használatra a reklámért cserébe, ennyi. Simán belefér minden nagyobb cégnek, rendes multiknál drágábbak a céges presztizsautók jóval.
Nem tudom, lehet akkor tévedek, de nekem valami rémlik, hogy egyszer kérdezték, h hányra ér be meg stb és akkor mondta, hogy reggel direkt van ismétlés meg minden, mert akkor egyeztetnek, de leginkább ő az, aki eldönti, hogy aznap mi lesz a téma meg minden és akkor tökre úgy adta elő, hogy a Class Fm csak kiszolgálja őket.
Sőt, igazából több ilyen is emlékszek.
Meg "bennfentes" rádiós ismerősök is mondták már.
A kocsit meg hát használni lehet, hogy megkapja, de a nevére nincs írva akkor se:)
Azért nem olyan nagy ász ő, hogy x miliós autót a segge alá rakjanak, ami lehet, hogy olcsóbb, mivel a szalon sajátja, de akkor is az a kocsi elmehetett volna 20 millióért is, szal ott van az.
Na mindegy, nem fogunk ezen összeveszni.
# 7
Az, hogy a műsorvezetők döntik el (vagy legalábbis van beleszólásuk) a napi témákban egyáltalán nem hihetetlen, sőt, nagyon is valószínű. Ehhez nem kell saját projektnek lennie a műsornak.
Más részről rengetegszer volt róla szó, hogy van "főnökük". Például a repülőnapos részben még viccelődtek is vele, hogy ki lesznek mind rúgva :) Meg nem is reális a cég részéről, hogy egy műsorsávot, ami 50 milliót hozhat kiadjanak 20ért.
Balázs meg azért "elég nagy ász", jelenleg a legnépszerűbb és legtehetségesebb műsorvezető az országban. Nem véletlenül kapta meg az elmúlt 6 évből 5x a legjobb műsorvezető díjat. Simán, röhögve megér a Range Rovernek egy ilyen reklámarc annyit, hogy alá tegyenek egy középkategóriás autót a saját választékukból, sőt, az sem kizárt, hogy ezen felül még fizetnek is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!