Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi az órabéretek és mi a...

Kizcar kérdése:

Mennyi az órabéretek és mi a munkátok?

Figyelt kérdés

Nem akarok kutakodni a pénztárcátokban, de kíváncsi vagyok, hogy egyes szakmákkal mennyi pénzt lehet keresni óránként.

Azért az órabérre vagyok kíváncsi, mert hiába keres valaki 200 ezret havonta, ha minden nap 12 órában dolgozik a vasárnapok kivételével és a szabadideje pedig szinte nulla.

Az enyém 340 forint, és biztonsági őr vagyok.

2014. nov. 14. 08:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
kb. 4400 Ft nettó, informatika/szoftverfejlesztés területen
2014. nov. 14. 18:49
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
3300Ft-szintén informatikai terület.
2014. nov. 14. 19:42
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
Nettó 675Ft/óra, egyetemen dolgozok mérnökként.
2014. nov. 14. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem azzal tudod meg hogy ki milyen jól keres hogy mennyi az órabére mert van aki ezen felül még kap kajajegyet, van akinek fizetik még a munkába járás költségének egy részét is.

Van aki kap fizetett szabadságot, van aki nem. Valakit 8 órába jelentenek be, mást csak 4-be.

Én építőipari szakmunkásként keresek 650-et de ezen a pénzen kívül semmit nem kapok meg.

2015. febr. 9. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!