Kizcar kérdése:
Mennyi az órabéretek és mi a munkátok?
Figyelt kérdés
Nem akarok kutakodni a pénztárcátokban, de kíváncsi vagyok, hogy egyes szakmákkal mennyi pénzt lehet keresni óránként.
Azért az órabérre vagyok kíváncsi, mert hiába keres valaki 200 ezret havonta, ha minden nap 12 órában dolgozik a vasárnapok kivételével és a szabadideje pedig szinte nulla.
Az enyém 340 forint, és biztonsági őr vagyok.
2014. nov. 14. 08:38
11/14 anonim válasza:
kb. 4400 Ft nettó, informatika/szoftverfejlesztés területen
12/14 anonim válasza:
3300Ft-szintén informatikai terület.
13/14 anonim válasza:
Nettó 675Ft/óra, egyetemen dolgozok mérnökként.
14/14 anonim válasza:
Nem azzal tudod meg hogy ki milyen jól keres hogy mennyi az órabére mert van aki ezen felül még kap kajajegyet, van akinek fizetik még a munkába járás költségének egy részét is.
Van aki kap fizetett szabadságot, van aki nem. Valakit 8 órába jelentenek be, mást csak 4-be.
Én építőipari szakmunkásként keresek 650-et de ezen a pénzen kívül semmit nem kapok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!