Mi kell ahhoz, hogy árufuvarozást vállaljak? Kell valami jogosítványon kívül? Be kell töltsem 18 életévet?
Nyáron szeretnék dolgozni, és arra gondoltam, hogy valami fuvarozás kéne. És ezért szeretném tudni, hogy mik a feltételei, elég a jogsi, vagy kell más képzettség?
"B" kategóriás jogosítványom van. És körülbelül a keresetre is kíváncsi lennék, gyűjtök, és szeretném tudni, hogy nagyjából mennyit kellene dolgozni érte.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Én már láttam autós diákmunkát, főleg nyáron lehet ilyenekkel találkozni. Ha állandó munkára gondolsz, nem hiszem,hogy alkalmaznának, mert többszáz másik, idősebb, munkatapastalattal rendelkező ember jelentkezik egy-egy ilyen munkára. Ne vedd személyeskedésnek, de egy tapasztalatlan 18 évest senki sem alkalmazna szívesen, ráadásul ha csak a nyári időszakra keresel munkát, végleg kilövöd magad. Na erre jók a diákmunkák, sőt, sokszor jobban fizet, mint a bejelentett rendes meló.
Idén nyáron augusztusban egyébként 110 ezer forintot kerestem diákmunkával.
Csak augusztusra kaptam 110-et, július volt 70, június 30 (két héttel kezdtem júniusban, szal fél havi bér). Ez NETTO 490Ft volt (br 584Ft).
Minenképp megéri, tanácsolom, hogy olyan helyre menj, ahol sok a diák és egész nyárra keresnek melósokat, mert ahogy telik a nyár, egyre többen mondanak fel, így neked több munkanap jut. Én napi 10 órát doloztam az egyik aquaparkban, és egy-két hétvégét leszámítva halálra untam magam. A lényeg a lényeg, nyáron rengeteg ilyen munka van. Mondjuk az autós melókról nem agyon tudok semmit, de tudsz kalkulálni.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!