Szerintetek normális az hogy 13 évesen már a jogosítványon gondolkozom?
Figyelt kérdés
Igazán érdekel ez a téma csak még van 5 év addig amíg már lehet jogosítványt szerezni.
Egy kicsit aggódok magam miatt mert túl sokat szoktam a jövőn gondolkozni.
2014. szept. 22. 07:17
1/7 anonim válasza:
Csak 4 év, de teljesen normális.
2/7 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Senki sem mondja azt, hogy játszál G.I.JOE babákkal! :)
Addig próbálj ki egy pár autószimulátort. Igaz, a többség játék, de mást, nem tudok mondani, ameddig le nem teheted a jogsit. Esetleg magánterületen próbáld ki a tesztvezetést.
3/7 kovpet válasza:
Tavasszal már kezdheted is. Igaz, nem autó, hanem segédmotoros kerékpár, de akkor is jogsi lesz :)
5/7 anonim válasza:
Normális persze.De ha ennyire rá vagy kattanva akkor már fél év múlva(13,5 évesen)már kezdheted az AM kategóriát.Legalább mire oda jutsz hogy autóra is leteheted lesz egy kis tapasztalatod.
6/7 anonim válasza:
Normális. Én még fiatalabb voltam amikor ezen gondolkodtam, miközben a barátnőim még babáztak.
A sors fintora, hogy sajnos csak akkor lett rá pénz, amikor egyetem és minden után már saját magam munkájából tudtam finanszírozni.
7/7 L.J 23 válasza:
Normális. Én 8 voltam kb amikor elhatároztam/gondolkodtam rajta hogy akarok jogsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!