Állást keresek, hol hirdessek?
Figyelt kérdés
Fiatal férfi vagyok, kereskedelmi + érettségi végzettséggel, műszaki érdeklődéssel és elég jó számítástechnikai ismeretekkel. B-s jogsim is van. Tudom, kevés, de nagyon kellene a pénz, lassan két éve már itthon ülök, mert nincs munka. Költözni nem tudok.
Az olx-en van fent hirdetés, 80+ ember látta, nincs jelentkező. Újságban nem tudok hirdetni, drága. Nincs pénzem. Hiába nézem az álláshirdetéseket, semmit nem találok, amire mégis küldök jelentkezést, onnan soha nem válaszolnak. Egy kivétel van, gyárba nem megyek. Már tényleg szinte mindent elvállalnék ezen kívül, de semmi.
2014. nov. 9. 14:09
21/21 Viklbe válasza:
Én 2és fél évig voltam munkanélküli, de mindig az volt a gond, hogy 3 gyerekem van, vagy ha nem ez, akkor, hogy vidéki vagyok és nem fizetik a bejárást... kaptam olyan választ is, hogy túl képzett vagyok és azt is, hogy még kellene ilyen meg olyan iskola. Most van helyem, de sokmindent le kell nyelnem... közben rákbeteg lettem, de dolgozom, mert kirúgnának, ha beteget jelentenék... kell a pénz... ezt nem azért írom, mert sajnáltatni akarom magam, hanem mert megértem a kérdezőt!!! Maximálisan! Kicsit el kellene gondolkodni, mielött bárki kioktatással kezdi... Jelenleg 41 éves vagyok, gyermekeim 17, 15, 12 évesek.Van 4 szakmám és 2017-ben estin érettségiztem munka, háztartás, gyerekek és betegség mellett. Tehát nem a hátsó felemet meresztettem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!