Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állást keresek, hol hirdessek?

Állást keresek, hol hirdessek?

Figyelt kérdés

Fiatal férfi vagyok, kereskedelmi + érettségi végzettséggel, műszaki érdeklődéssel és elég jó számítástechnikai ismeretekkel. B-s jogsim is van. Tudom, kevés, de nagyon kellene a pénz, lassan két éve már itthon ülök, mert nincs munka. Költözni nem tudok.

Az olx-en van fent hirdetés, 80+ ember látta, nincs jelentkező. Újságban nem tudok hirdetni, drága. Nincs pénzem. Hiába nézem az álláshirdetéseket, semmit nem találok, amire mégis küldök jelentkezést, onnan soha nem válaszolnak. Egy kivétel van, gyárba nem megyek. Már tényleg szinte mindent elvállalnék ezen kívül, de semmi.

2014. nov. 9. 14:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
Hát bocs, de neked nem igazán kell a munka. Ha nem mész el gyárba, mert belefér 2 év munkanélküliség, akkor nem kell neked a munka. Állítólag arra nincs pénzed, hogy 22 km-re elbuszozz, de inkább a semmi mint a tré?
2014. nov. 9. 18:57
 12/21 A kérdező kommentje:
Tudtam, ha leírom, hogy gyár, már beszűköl a látómezőtök, egy centivel nem láttok tovább. Egy választ kaptam pontosan arra amit kérdeztem, ez volt a #1. Azóta csak a mellébeszélés megy. Látom, hogy megy tönkre fizikailag és lelkileg a családban az egyetlen gyári munkás rokonom, köszönöm, én ebből nem kérek.
2014. nov. 9. 19:05
 13/21 A kérdező kommentje:

Persze, ha az nincs odaírva, hogy nem értékesítek, rögtön megtalálnak ilyen munkával. Vagy a fene tudja miről van szó.

Normális munka már nincs a mai világban?

2014. nov. 9. 20:11
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Nos, azt nem írod, hogy melyik településen laksz, így abban nem tudunk segíteni, hogy ott milyen munkát tudnál vállalni.Utazni nem vagy hajlandó. Akkor mégis mit vársz???
2014. nov. 9. 20:17
 15/21 A kérdező kommentje:
Utazni, sőt költözni is hajlandó vagyok, csak nincs miből. A város ott van a kulcsszavak között. Vagy akár elolvashatnád a #9-es kommentet, abban is leírtam.
2014. nov. 9. 20:27
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
azt írod közeli város, ahova nem jutsz el... most akkor mégis miről beszélünk?? Kifogás kifogás hátán.
2014. nov. 9. 20:47
 17/21 A kérdező kommentje:
Kecskeméten keresek állást, de mellette lakom. Ha leírom a település nevét, akkor az a probléma, hogy nem tudják hol van, de meg nem nézné senki a térképen. Ezen a településen gyár van és bolt. Gyárba nem megyek, helyi boltban meg életemben nem láttam férfi eladót. Pár éve voltam állásinterjún az egyik helyi boltban, azóta sem kerestek.
2014. nov. 9. 20:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Kecskeméten azért elég sok üzlet van,ott a Malom ott biztosan van egy Nike/adidas egyéb sportbolt oda nyugodtan mehet férfi eladó,tudom én a premierben dolgoztam igaz biatorbágyon,de az eladók kb. 60%-a férfi volt azt képzeld el! Próbálkozni kell,nem nyavajogni.
2014. nov. 9. 22:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Kecskemét: Mercedes, Knorr-Bremse, meg egy csomó üzlet. Vannak festékboltok, műszaki boltok, ahol szinte csak ffi eladók vannak!
2014. nov. 10. 08:23
 20/21 anonim ***** válasza:
75%

Két éve otthon ülsz. Még egy kicsit otthon ülsz, aztán elmész egy gyárban, HA felvesznek. Ami mellesleg egyáltalán nem biztos. Ki akarna alkalmazni egy két éve otthon töketlenkedő embert? Az egész életében gyári melós apám, akinek egy időben még alkoholproblémái is voltak, a képesítései (érettségi, kereskedelmi végzettség, B jogsi) azonosak a tiéddel, és sosem volt olyan, hogy három hétnél tovább kellett állást keresnie.

Simán finnyás vagy.

2014. nov. 10. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!