Obudait felejtsd el. BGF ezerszer jobban meg fog terulni.
2014. nov. 7. 17:44
2/8 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám,h a gazdment felejtsd el és pénzügy-számvitelre menj.
2014. nov. 7. 23:15
3/8 anonim válasza:
Felejtsd el ezt az egész baromságot és menj villamosmérnöknek!
2014. nov. 8. 00:36
4/8 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a számvitel. A gazdamennel mi a probléma? Villamosmérnöknek miért menjek? Semmi közöm hozzá, fizikám 2 évig volt az is olyan szinten, hogy a tanár a TZ-nél hagyta, hogy mindent kinézzünk a könyvből.
2014. nov. 8. 09:22
5/8 anonim válasza:
Az a problema a gazdmennel, hogy mindenbol csak altalanos ismereteket ad, semmilyem spec dologhoz nem fogsz erteni.
2014. nov. 8. 10:48
6/8 anonim válasza:
Igen. A gazdmen mindenbe belemegy egy kicsit, így mikor végzel csak pislogni fogsz,hogy mihez kezdjél. Amúgy meg a BGF-en gazdmen szakon is van 3 félév kötelező számvitel.
2014. nov. 8. 12:59
7/8 anonim válasza:
Én KGK-ra jártam, ahogy végeztem lett állásom.
Kemény a matek , közgáz.. Én korrepetáltam Corvinus-os ismerősömet közgázból :D Azt mondta, hogy ők fele ilyen kemény közgázt nem tanultak... Szóval nagy tévedés, hogy gyenge lenne... A kezdő fizetésem: nettó 180ezer volt,,mostmár persze sokkal több... Mondjuk én utána elvégezem a villany kart is,,meló alatt távon....
Arról nem beszélve,hogy 1-2 tanárt leszámítva..nagyon jóindulatúak és felkészültek. Persze vannak salátatárgyak...de a pénzügy-számvitel pont nem az. Számvitelből PSZF-s tanárom volt...akinek a saját 800 oldalas kék könyvéből tanultunk...amit a pszf-n is használtak akkoriban...Szóval engem ez a tanár tanított, aki a könyvet írta.. Nála kettesnél jobb jegy nem volt az évfolyamon...de inkább 90% buktatási arány volt jellemző...ahogy ezt a pszf-n is csinálta egykoron. Teljesen ugyanazt tanultuk, amit a pszf-sek. Szóval kérdező, ne higgy el minden hü---séget! Ennyit a diplomák megítélt értékéről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!