Külföldön szeretnék dolgozni felszolgálóként. Két kérdésem is lenne. 1. Tanfolyam elvégzése nélkül mekkora eséllyel lehet kijutni folyami hajóra? 2. Mennyi indulótőkére van szükség, hogy az ember kijusson folyami hajóra?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy vendéglátóstapasztalat nélkül ki lehet-e kerülni folyami hajóra? Az indulótőkénél nekem 300-400 ezer Ft-ot mondtak.2014. nov. 4. 13:41
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi, így világos. Egyébként erről annyira nem hallottam/olvastam, hogy télen is néhány hétre keresni szoktak embert. A Crew Agencynél és a KG-nél ez mennyire jellemző?
2014. nov. 10. 10:17
12/16 anonim válasza:
A Uniworldnél nem igazán jellemző. A relief-ek május körül kezdenek, hacsak nem mondanak fel olyan sokan, nem vesznek fel senkit év végére. Télre pedig, a karácsonyi utakra a meglévő személyzetből szinte mindenki szokott jelentkezni.
13/16 anonim válasza:
Crew Agencynél keresnek most télre felszolgálókat. Esetleg likeold a facebookon őket, akkor Te is láthatod, vagy telefonálj rájuk. Elmondják a lehetőségeket.
Ha pedig a hajózásról keresel infokat, ajánlom még a hajón dolgozott embereket keresek fórumot:
14/16 A kérdező kommentje:
Ok, elolvasom. Én a jövő márciusban-áprilisban induló szezonban szeretnék dolgozni valamilyen kisegítő munkakörben. Akkor érdemes lenne már most jelentkeznem a jövő évi szezonra?
2014. nov. 13. 15:19
15/16 anonim válasza:
januárban lesznek interjúk,
de attól az Agencyhez beregisztrálhatsz, meg az interjút megcsinálhatod, semmibe nem kerül. Viszont ha van hely és kell az ember egyből tudnak szólni, akár télre is. És ha már elindultál, onnan könnyebb a következő éves szezon szerződést is megkapni.
Hozzánk is keresnek most felszolgálót például az Excellencre november 20-tól ha minden igaz.
16/16 anonim válasza:
Nem csak, hogy érdemes, hanem most kell jelentkezni. Általában decemberben, január elején végeznek az interjúkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!