Miért ilyen közkedvelt dolog közigazgatásban dolgozni?
Még pályakezdő vagyok, mert még csak 2 éve dolgozom, de én összességében elégedett vagyok. Mindennel együtt nettó 170.000 Ft-ot keresek, minden évben kb nettó 5000 Ft-tal nő a fizetésem, ami nem nagy összeg, de szépen lassan haladok.
Minden évben kapunk még 40.000 Ft ruhapénzt, karácsonykor jutalmat. 80.000-100.000 Ft közötti összeget. jelenleg 28 nap szabim van, ha a versenyszférában 21 napom lenne....
Fontos munkát végzek, de nem halok bele a munka mennyiségébe, nem kell túlóráznom. Nekem fontos, hogy stresszmentes életet éljek, hogy majd teljes mértékben a családnak tudjak élni. Olyan anya szeretnék lenni, aki sok időt tud tölteni a gyerekeivel.
Ami még nagyon fontos, hogy ez biztos munka, ha én elmegyek szülni, biztos, hogy vissza fognak venni, és a munkahelyem szellemisége is nagyon családbarát.
A párom a versenyszférában dolgozik, kb 3x annyit keres, mint én, de őrült hajtás van náluk, én ezt nőként nem tudnám csinálni.
"Mindennel együtt nettó 170.000 Ft-ot keresek"
Ez jobb hely lehet pl.: minisztérium, mert a tesóm szakigazgatási szervnél van és ő 3 éve dolgozik és nettó 100-at keres, kolléganője 40 év után keres annyit, mint most te és felsőfokú végzettségűek.
"Azt mondják közigazgatásba bekerülni nagyon nehéz, csak csókosoknak lehet"
"mert a tesóm szakigazgatási szervnél van és ő 3 éve dolgozik és nettó 100-at keres"
Szóval a tesód is csókos? Továbbá ha a saját családodban is tapasztalod, hogy több év után diplomával ilyen nulla bért lehet keresni a közigazgatásban, akkor miért állítod, hogy közkedvelt hely? Provokálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!