Cisco hálózati mérnöknek milyen könnyen tudok elhelyezkedni?
Ha villamosmérnökként végeztem a régi nevén kandón és megvan a CCNA vizsgám is. Angol tudásom viszont elég minimális szinte csak a szakmai szintre korlátozódik.
Munkatapasztalatom van pár év rendszergazdai amibe hálózatok és ip telefonok is beletartoztak. A hálózat sima egyszerű eszközökből az ip telefonos rész viszont cisco volt, bár sajnos sokmindent nem lehetett piszmogni a telefonokkal mert külsős cég csinálta..
Azonban engem mindig is inkább a ciscos terület érdekelt volna vagy bármi más ami a hálózatokkal függ össze mint "sima" rendszergazdának lenni.
Én úgy vagyok vele, hogy akár ingyen is odamennék egy céghez ahol főképp ezzel foglalkoznak és akkor bele tudnék tanulni rendesen. Szerintetek megéri így próbálkozni vagy egy ilyen ajánlat csak ront a helyzeten?
Azt tudom, hogy ha egyszer bekerülök valahova nem tesznek ki mert elég könnyen és gyorsan tanulok, meg szorgalmas és érdeklődő is vagyok, eddigi munkahelyeimen is szinte mindig csak az új ismeretekkel járó feladatokat vállaltam be.
Ilyen cég sajnos csak kevés van mo-n ezért nem olyan könnyű szerintem bekerülni.
Egy szóval tudnám jellemezni,nagyon jól.
Programozás után ez ami a legkomolyabb.
Most itt mi a kérdés ?
Írd be álláskeresőbe, hogy CCNA, és jelentkezz mindre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!