Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 8 általánossal lehet valamilye...

8 általánossal lehet valamilyen munkát kapni?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat várok. Betegségemből kifolyólag nem tudtam letenni, mára meg már...
2010. jan. 24. 21:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Lehet,hogy nem vagyok "OLYAN"tájékozott mint te.De fogalmam sincs te milyen tanya helyen lakhatsz...

Erre igenis normális,aranyos és kedves rendőrök vannak akik "csak "az ittas vezetőket szedik le pedig sokan követnek el hibákat,...mint a telefonálás,...biztonsági őv,...zebra...

És megtesznek mindent amit a szabályzatuk megenged.

A többi bunkó vezetőt meg sem említem..

2010. jan. 26. 22:21
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
jha és mielőtt véleményt nyílvánítasz jobb lenne ha előtte olvasnál róla,hiszen van neted és akkor tudsz is olvasni akkor informálódjál mielőtt beszólsz te primitív!
2010. jan. 26. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:
9%
22:21, Miskolcon lakom, ide érdekes módon nem kell 8 általános se egy sündőrnek. Miért nem csatlakozol hozzájuk, jóknak tűnnek az adottságaid...
2010. jan. 27. 01:39
 14/16 anonim válasza:
68%
persze h lehet.. rengeteg allast lehet kapni (persze nem feltelenul legalisan, de a munkaadonak igy jobban megerik es ha zur lenne belole az meg csak az o baja.. ) nezz utana... en pl mar 15 evesen pincerkent dolgoztam sulizas mellett... a kutyat se erdekelt h akar az 1-4et elvegezteme..
2010. febr. 24. 08:37
 15/16 anonim válasza:
McDonalds dolgozó,csomagoló,takarító
2016. okt. 3. 21:25
 16/16 Anonymus1825 válasza:
Sxia nekem is nyolc altalnosa m van és én is ugyanez ben a helyzetben vagyok jelentkeztem tescoba arufeltoltonek de mas munkat nem nagyon tudok kozmunkara meg nem fogok elmenni mert ha kozmunkara elmesz ak ka budos eletben nem juts ki onnan sehova amugy esetleg tudok mèg varronoi allast de az nagyon szar amugy nekem nyolc altalanos I'm van plusz kèt ev Gimnaziumom estin most vagyok a harmadik evben de az a legjobb amit ajanlani tudok h elvegzel egy okjs tanfolyamot ketto okjset ingyen add az allam nyolc altalanosal is.
2019. nov. 18. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!