Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 8 általánossal lehet valamilye...

8 általánossal lehet valamilyen munkát kapni?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat várok. Betegségemből kifolyólag nem tudtam letenni, mára meg már...
2010. jan. 24. 21:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen lehet számtalant. Takarítói árufeltöltői újság ételkihordói és egyéb álláshoz nem kell középiskola.
2010. jan. 24. 22:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg estin 2 év alatt leteheted...

Egy nagyon jó ismerősöm is 40 évesen tette le 2 év alatt munka melett és 2 nagy 18-20 éves gyerek mellett.

Egyébként OKJ-s képzésekre is próbálkozhatnál vagy a középiskolákat végigjárhatnád lehetőségek után.

És ha végképp semmi akkor:utcaseprő takarító tescós munkás esetleg biztonsági őr(valami gyorstalpalón "kiképeznek" papírt adnak nem is tudom mennyibe kerül)

Sok szerencsét kívánom ,hogy találd meg a hivatást ami tetszik és meg is tudsz élni belőle.

2010. jan. 24. 22:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet de valószínűleg nem az álmaid állása lesz.Ráadásul nagyon keveset fizetnek.

Nem tom hány éves vagy de az OKJ-s tanfolyamok nagyon jók.

Nekem is az van és gondozónői,ápolói OKJ-s végzettségem van 9 éve dolgozom ápolónőként!

Járj utána ,a munkanélküli kzp.segíteni tud ebben is.

2010. jan. 24. 22:23
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A biztonsági őr hangzik a legjobban.
2010. jan. 24. 22:24
 5/16 anonim válasza:
25%
Még pár év a szocikból és akár rendőr is lehetsz.
2010. jan. 24. 23:42
 6/16 anonim ***** válasza:
76%

Persze, van, ahova nem kérik az érettségit (a legtöbb helyre mondjuk kérik), csak azok nem is fizetnek valami jól, főleg, hogy a diplomás se mindig tud elhelyezkedni a szakmájában.

Próbálkozni kell. Vannak rehabilitációs munkakörök is. Egyébként ha mégis úgy adódna, hogy megpróbálod az érettségit, akkor én szorítok, hogy sikerüljön.

Ha sikerül megvalósítani a nagy tervemet, nálam is lesz olyan munkakör, ahova nem kell majd érettségi, de erre majd akkor visszatérek. :-)

2010. jan. 24. 23:49
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is csak 8 általánosom van,és azt hittem én vagyok az egyetlen az országban:(
2010. jan. 25. 01:47
 8/16 anonim ***** válasza:
25%
Menj el rendőrnek :D oda 8 általános sem kell, elég ha jól meg tudod verni az első unszimpatikus embert, természetesen ok nélkül :P
2010. jan. 25. 03:19
 9/16 anonim ***** válasza:
91%

Az utolsó válaszadónak üzenem,hogy ha nem tud valamit inkább ne szólaljon meg......

Ahhoz,hogy valaki rendőr legyen nem csak egy iskolát el kell végezni.

Gondolkozz mielőtt zöldségeket írsz!!

2010. jan. 25. 14:07
 10/16 anonim ***** válasza:
31%
14:07, látom minden vagy,csak tájékozott nem. Itt speciel nem egy olyan kedves rendőr van, aki nem járta ki az általános iskolát sem, rendőrnek viszont azonnal fölvették. Ne akard már ezeket a szutykokat védeni a kímélet fejében...
2010. jan. 25. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!