Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeretnék egy cégnél dolgozni,...

Szeretnék egy cégnél dolgozni, de nem jelez vissza. Munkaügyin is bunkóznak. (? )

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék egy cégnél dolgozni,már voltam állásinterjún 2 hónapja,itt azt mondták hogy majd levélben vagy telefonon értesítenek.

Azóta voltam bent náluk még egyszer mert azóta se értesítettek.

Itt azt mondták hogy a munkaügyi iskolázza be a jelentkezőket és ott érdeklődjek.

Azonban a munkaügyiben hiába kérdeztem őket normálisan az állás felől,ők bunkó-semmitmondó választ adtak és leráznak.

Mit csináljak,szeretnék annál a cégnél dolgozni?!

2014. okt. 20. 09:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tudomásul kell venned, hogy a cég nem téged akar alkalmazni, így nem kaptál esélyt , hogy ott dolgozhass. Amit tehetsz: Állandóan figyeled a hirdetéseket, és ha a cég újra hirdet munkalehetőséget, akkor újra jelentkezel.
2014. okt. 20. 09:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Már jelentkeztem de benne vagyok a nyilvántartásukba ezért a köv. interjúra be se hívtak.

Legalább annyit írhatnának,hogy nem vesznek fel,szóval ne várjak hiába.

2014. okt. 20. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Nem szoktak a cégek visszajelezni, ha nem a válasz.

Ha egy cégtől a Cv-d beadása vagy interjúk után 2 héten belül nem kapsz választ, könyveld el, hogy NEM a válasz.

2014. okt. 20. 10:13
 4/4 anonim ***** válasza:
En 2 hét után szoktam nekik dobni egy mailt, hogy megkérdezzem, hogy mi a rák van.
2014. okt. 21. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!