Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkezhetek munkaügyin és...

Jelentkezhetek munkaügyin és el kezdhetek dolgozni teljes állásban attól függetlenül, hogy még nem szűnt meg a hallgatói jogviszonyom az egyetemen?

Figyelt kérdés
Sajnos az irreális elvárások miatt ki kell iratkoznom az egyetemről, de még nincs nyitva az illetékes iroda. Közben már jelentkeztem néhány állásra és kaptam visszajelzést. Így is alkalmazhatnak miközben a kiiratkozást intézem?

2013. jan. 14. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem ertem miert akarsz a "munkaugyin" jelentkezni ha dolgozni mesz....
2013. jan. 14. 12:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha még nem szűnt meg a nappali hallgatói jogviszonyod, akkor nem lehetsz reg. álláskereső. Ha azt lerendezted, megszűnt a jogviszonyod, akkor mehetsz az illetékes kirendeltségre regisztrálni.
2013. jan. 19. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!