Jóképüséggel tudok pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy kaposváron van e valami modell állás ahól jóképü férfiakat keresnek ami ismerjükbe ritka hogy van e ojan hely ahol pár fotoért sok pénzt adnak. Vagy egy ien állás amit jól megfizetnek? Csak a kérdésre kérnék választ köszönöm2014. okt. 18. 17:10
1/19 anonim válasza:
Elvárás, hogy legalább az alsó tagozatot abszolválja az ember. Sajnos a helyesírásod alapján ez még várat magára.
2/19 anonim válasza:
Modellügynökségnél dolgozom, és nálunk épp van egy munka, amihez sürgősen keresünk beképzelt, tanulatlan és hiszékeny embereket. Annyi, hogy lesz egy egyszeri 20 000Ft-os regisztrációs díj, és meg kéne adnod a bankkártyaszámod biztonsági kóddal együtt, mert kell majd a fizetéshez :D
3/19 anonim válasza:
2 helo érdekelne a munka irjol rám fizetés ilyenek
4/19 anonim válasza:
helo 2.-dik jol hangzik írjatok
5/19 anonim válasza:
az baj ha még nincsem kártyám? friss tetovállás mellett mehet a munka?
6/19 anonim válasza:
#2 Én nem vagyok egyik sem, de nagyon kéne a munka. Bármint meg tudok csinálni. Hol lehet jelentkezni?
7/19 anonim válasza:
friss tetoválás mellett a kura is mehet szal sztem igen
8/19 anonim válasza:
ti kaptatok már prospektust az álásrol? nekem még nem érkezett meg
9/19 anonim válasza:
még nem kütte el gondolom megy a munka fotozás ezerrel
10/19 A kérdező kommentje:
1 dixlexiás vagyok
2 127 az iq m
3 nem kell féltékenynek lenni......
Gúnyolódást nemkértem és igen lehet pénzt keresni azzal hogy jóképü vagy sokat fizetnek az ojan modelleknek keresnken ruhákhoz stb akik jóképüek és jól megis fizetik őket jah és nemvagyok egoista igyis nagyra értékelem hogy jóképünek születtem csak arra lennék kíváncsi kaposváron van e ien munkalehetőség és kérem a sok gyökér kerülje a válasz adást...
2014. okt. 18. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!