Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék többet adni a...

Hogyan tudnék többet adni a gyermekeimnek?

Figyelt kérdés
Tavaly elváltam, két gyermekemet egyedül nevelem. Ápolónő vagyok, nem túl sok fizetéssel. Lakásvásárláshoz 3 M Ft hitelt vettem fel. Nehezen jövünk ki a fizetésemből hárman. Szeretnék másodállást vállalni már régóta, de nem találok. Lehet, hogy én keresem rossz helyen. Tudnátok ötleteket adni, hogy kicsit könnyebben éljünk és ne kelljen mindenre azt mondanom, hogy ezt most nem vehetjük meg...?
2010. jan. 24. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
adj fel hirdetést ott a környéken, hoyg idős embereknél vállalsz ápolást, kiviszed neki a kaját ilyesmi, sok idős van, aki hálás, ha ránéz valaki, még ha be is tudja venni a gyógyzserét, Te figyelnéd, hoyg javul-e tőle, vérnyomást mérsz, bár az idős is meg tudja csinálni, de a törődés érzete!! próbáld ezzel.érdeklődj , hoyg kik azok, akiknek nem juttott hely az idősek otthonában, nálunk vannak ilyenek, általában a vöröskereszttől járnak hozzájuk, de tudom, hoyg van olyan, aki fizetne is érte, vagy ha nem ő, akkor a rokonai.
2010. jan. 24. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló jó ötletet adott.

Nem akarlak megbántani,de mindent megtettél a házasságod megmentése érdekében? Mert együtt könnyebb lenne és a gyerekek sem apa nélkül nőnék fel.De ez a te dolgod.

Arra viszont gondolnod kell,hogy ha másodállást vállalsz,akkor mikor vagy otthon,mennyit tudsz foglalkozni a gyerekekkel? Abból nem lesz semmi bajuk,ha megtanulják,hogy nem teljesül minden óhajuk,sőt az életben ez javukra válik De ha nélkülözik a törődést,odafigyelést,az anya nevelését,szertetét ,az sokkal több kárt okoz nekik.Nem tudod mivel töltik az idejüket,kivel barátkoznak,és ha kamaszok lesznek,nem hallgatnak majd rád.Nem minden a pénz!

2010. jan. 24. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!