Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha munkanélküli lennél elfogad...

Ha munkanélküli lennél elfogadnál egy kevésbé jól fizető állást vagy még várnál hogy majd későbbakad valami jobban fizető?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 13:04
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ez így van, ha valakinek megalázó a szar munka, a munkanélküliség is legalább annyira az. Keresgélni szar munka közben is lehet.
2010. jan. 31. 12:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló problémáim vannak/voltak. Nekem mondjuk nem a pénz volt az, ami miatt nem vállaltam el egy közmunkát. (Mondjuk én mellette dolgoztam akkor, meg ezer mást is csináltam, tehát nem voltam pénz nélkül)

Most, ami miatt szeptembertől nem vállaltam tovább az óraadói munkámat, az a motiváció hiánya. Lehet, hogy sokan ezért megköveznek, de nem láttam előrejutási lehetőséget. Úgy gondoltam, hogy fiatal vagyok, 3 éve ugyanabban a malomban járkálok körbe körbe, s mégsem haladok egyről a kettőre. Tudtam, hogy szeretem csinálni, tudtam, hogy válság van és nehezebb lesz munkát találni, de nem adom fel.

Én sem leszek fiatalabb az évek múlásával, stabilitásra vágyom, fejlődni valamerre. Iszonyatosan rossz a munkanélküliség, főként lelkileg visel meg, de nem adom fel. Nekem szerencsém van, mert még támaszkodhatok a szüleimre, s nyáron és a múlt évben kerestem annyit, hogy van vésztartalékom.

A tanácsom: Ha úgy gondolod, hogy nincs más lehetőséged, vállald el.

2010. jan. 31. 12:33
 13/15 anonim válasza:
El! A gyerekeimnek enni kell adni,iskolát fizetni kell! Voltam 5 éve ilyen cipőbe,46000ftért dolgoztam,2 és fél hónapot,addig bújtam az újságokat,és lám....megtaláltam!Felálltam a székből,és eljöttem.Ha akkor azt a rosszat nem fogadom el,a rezsit nem tudtuk volna kifizetni! Nem minden diplomásnak büdös a munka kevésért,és SZAR munka!
2010. febr. 2. 11:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Annál jobban nem utálok semmit, mint amikor valaki sír, hogy nincs munkája, de ha mondom neki, hogy itt meg itt keresnek, akkor az nem jó, mert neki derogál azt a munkát végezni. Az ilyen ember azt hiszi, hogy egyből egy bőrfoteles állást fog kapni? Ha nincs kenyérre való, mindent el kell fogadni.
2010. febr. 2. 11:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Elfogadnám a kevésbé jó állást, tudván, hogy nem vagyok diplomás.

De ha volna diplomám, nem fogadnék el akármilyen munkát.

2010. ápr. 19. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!