Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha munkanélküli lennél elfogad...

Ha munkanélküli lennél elfogadnál egy kevésbé jól fizető állást vagy még várnál hogy majd későbbakad valami jobban fizető?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 13:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Igen feltétlenül elfogadnám, addig is kutakodj tovább, hátha találsz ennél jobbat.
2010. jan. 24. 13:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadnám, de csak ideiglenesen, és közbe keresnék egy jobban fizetőt.
2010. jan. 24. 13:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor várnék, ha addig nem más tartana el. Különben belépne a fenti variáció:)
2010. jan. 24. 13:12
 4/15 anonim válasza:
81%
Mindenképp elfogadnám. Utálok munkanélküli lenni, olyan haszontalannak érzem magam :( Tehát ha van lehetőség, akkor azonnali igen a válasz :)
2010. jan. 24. 13:19
 5/15 anonim ***** válasza:
58%
munkanélküli ember ne válogasson.
2010. jan. 24. 13:19
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

Fogadd el. Még akkor is, ha van aki eltart egy ideig. 90 napig a kevésbé jól fizető állásban is felmondhatsz indok nélkül. Így legalább a 3 hónap alatt sem másokon élősködsz.

Az nem szégyen ha rossz vagy kevésbé megfizetett munkád van. Az viszont igen, ha képes vagy dolgozni, lehetőséget is kapsz és mégsem teszed.

2010. jan. 24. 13:21
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

azért ne legyünk ilyen harapósak ....

vannak itt egzisztenciális és egyéb szempontok is. olyan baromi könnyű mondani, hogy munkanélküli ne válogasson és menjen el szemetet szedni, csak azért vannak ám 5 diplomás munkanélküliek akik nem véletlenül tanultak, feltehetőleg nem a szemétszedés fortélyait. Tehát kicsit drasztikus megoldásnak tartom amit páran írtatok, persze nehéz helyzet, sőt lehet h nincs is jó megoldás, de azért bizony gondolj saját magadra és akkor is vajon mennél-e szemetet szedni, ha előtte jól menő ügyvéd voltál vagy egyetemi docens?? Nehéz ugye?

2010. jan. 24. 13:48
 8/15 anonim ***** válasza:
Èn bármit elvállaltam volna mikor másfél évig a párom tartott el. (külföld munkavállalási nélkül, helyi nyelvtudás nélkül, másfél évbe került megtanulnom a nyelvet) csak takarítani nem, meg koszos munkát nem csináltam volna. de reggelente oviba hordtam két gyereket, hatkor keltem irány a gyerekekért fél nyolcra otthon voltam, és együtt indultunk én suliba ö dolgozni. nagyon kevés pénzt kaptam érte, de azért még is bevétel volt.
2010. jan. 24. 13:53
 9/15 anonim ***** válasza:
13:19-es vagyok. Én is diplomás ember vagyok. Mégis elmentem egy varrógép fölé görnyedni sz@ros minimálbérért. Hála istennek csak három hónapig tartott - pont az utolsó napon mondtam fel a próbaidő alatt - és most már olyan helyen dolgozom, ahol megbecsülnek.
2010. jan. 24. 14:04
 10/15 anonim ***** válasza:

Pont erről vitatkoztunk az egyik barátnőmmel. A pasija régóta nem talál állást, és elég szarul állnak. Nekem erre kiszaladt a számon, hogy aki nagyon akar dolgozni,

az talál állást, csak nem irodai, forgó székeset. Ha ilyen nagy a gond, akkor mindent el kell fogadni. Mert attól, hogy ő nem fogad el bármilyen alantos munkát, nem kerül kenyér az asztalra. A srác is csak olyan állást keres, amilyen eddig volt neki. Nem érti meg, hogy már nincs kereslet, és valami mást kellene keresni.

2010. jan. 25. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!