Nyáron, július közepe-vége felé fogom tölteni a 16-ot. Lehetséges, hogy utána, még azon a nyáron diák munkára menjek?
Igazából azért ilyen sürgős, mert jó lenne egy kis zsebpénz.
Ugyan kapok itthon, és megveszik amit kell, de a fő ok, hogy nem tudok gyűjteni:
Most éppen új számítógépre gyűjtök, ami persze nem olcsó, és ott a zsebpénz, karácsony stb. de mindig kell új ruhákat is vennem, persze vesznek, de azért mindig el megy ide-oda.
Akkor lehetséges ez a diákmunka? Milyenekre jelentkezhetek, ha igen? Mennyit kaphatok naponta max? (persze változó, de csak úgy kb.)
Egy kb. 10.000 fős kisvárosban élek, alma-meggy, meg kukorica meg a szokásos termőföldekkel körülvéve, meg egy kisebb strand, focipálya, horgásztó, minden ilyen dolog előfordul, sokszínű a város, kérdés, hogy engem milyen típusú munkában alkalmaznak, ha egyáltalán alkalmaznak?
Meg úgy hallottam, hogy 16 évesen bármikor, 15 évesen viszont csak nyáron dolgozhatok.
Én amúgy is csak nyáron, akkor lehet hogy nyár elején kezdhetnék valamit?
Köszönöm a választ!
Lehet hogy valakinek kevés ez a pénz, én annak is nagyon örülnék, ha naponta lenne annyi pénz, hát még óránként!
Már csak találni kellesz majd egyet, de közeli ismerősünk a polgármester, meg fater is ismer mindenkit, hátha tudnak valamit!
Köszi mégegyszer!
Amúgy Dunántúl!
Igen, tudom, miújság van ebben a világban.
És igen, most még örülök, és tudom hogy nem örülnék felnőttként, de azért járok most gimnáziumba, és azért tervezem a főiskolát, hogy ne kelljen ezen aggódnom, de azért a pénz is jó, ezért örülök, hogy minden megvan.
Egyébként tudnál példát mondani a gyakoribb munkákra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!