Jelenlegi nettó 210+egyéb juttatásokról váltanátok 280-as fizura?
Jelenleg nettó 210. 000Ft-ot keresek ez mellé fizetnek munkába járási támogatást (20. 000Ft) és 12. 000Ft cafetériát ~242 a fizum, ha mindent beleveszek. Ajánlottak egy állást havi nettó 280. -ért ott is fizetnek munkába járást, de csak a szokásos 9Ft-al az legyen mondjuk havi +8. 000Ft és ennyi. Ti váltanátok?
Csak véleményekre vagyok kíváncsi...
Munkakör hozzávetőlegesen hasonló, most szerszámokat tervezek ott gyártástechnológiát vinném. A végleges döntésemben sokat segítenétek, ugyanis totál tanácstalan vagyok.
Két cég között ~20km különbség van, tehát elenyésző pont a lakhelyem két különböző irányában van.
Anyagi alapon igen.
De gondold át ezeket is:
- mennyire biztos az állás? Innen mindenképp érdemes-e továbbállni, mielőtt mondjuk úgyis elküldenek pár embert... vagy nehogy az legyen, hogy váltasz, és ha van valami gond az üzletmenettel, akkor mint legújabb tagot, téged küldenek el:(
- milyen a munkahelyi közeg?
- mennyi ideje dolgozol itt? Számíthatsz-e előrelépésre / fizetésemelésre / nagyobb megbecsülésre, illetve az új helyen milyenek az előrelépési lehetőségek?
Jelenlegin most kaptam emelést így lett 210, többet nem fogok kapni ez tuti, mivel majdnem félúton lakom a két hely között így az ugyan annyi lenne, sport miatt kellene inkább a plusz ktg. az új helyen, mert ahhoz be kéne járnom másik városba, így alakulna a 20km kb. Amúgy közelebb van az új...
Előrelépés egyik helyen sem várható, itt tervezőmérnök vagyok, másik egy kis cég ott gyakorlatilag én vinném teljesen megmunkálást így nincs hova lépnem, hacsak nem veszem el a tulaj lányát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!