Munkának tartjátok a hálózatépítést?
"Ma már nagyon kemény munka, mivel egyre nehezebb az embereket ilyen hülyeséggel becsapni, tehát egy-egy eredményért igen-igen meg kell dolgozni...."
Bár nem vagyok az MLM mellett, de ha ez így lenne ahogy írod, akkor a beszervező nem járna jól, mivel az alatta lévők nem termelnének neki semmit.
"Pontosan az ilyen hozzáállásúak miatt tart itt az ország ahol, kedves utolsó."
Az MLM eddig még egyetlen országot sem vitt előbbre az anyagi jólétet tekintve. Nem hinném hogy Magyarországnak is ez lenne a csodafegyvere, a kiútja a szegénységből.
Azért érdekelne, hogy egy-egy mlm őrült a való életben mi.
Ha jó, megbecsült szakemberek lennének, akkor nem kéne nekik a "mennyire sok pénzt lehet ám keresni az mlmmel".
Ha épkézláb diplomájuk lenne
(villamosmérnök,gépészmérnök,orvos,gyógyszerész vagy amiből hiány van),akkor szintén telibe röhögnék az mlmeseket.
Ha talpraesetten,sok kitartással létrehoztak volna egy jól menő vállalkozást, szintén nagy ívben kikerülnék az mlmeseket.
Majd akkor fogom elhinni, hogy ez nagy buli, ha valamelyik agyamra menő mlm-es ismerősöm meghív az úszómedencés házába. De amíg 1,5 szobás albit fizet, kocsira/nyaralásra nincs pénz (félre ne értsetek, én lesz*rom) de öltönyösen jár előadást tartani....addig valami sántít. Nyomják az arcodba, hogy ez a világ legjobb lehetősége...akkor hol a bizonyíték? Egy rakat ismerősöm bedőlt ennek, de egyiknél se látok életszínvonal javulást, sőt.
Amúgy a kedvenceim: megahiperszuper egészséges termékeket eladó dagadt mlm "ügynökök". Kész vicc az egész.
Utolsóval egyet tudok érteni.
Sajnos én még nem láttam olyan MLM-s ismit aki dőzsöl és jól él,annál inkább akinek egy fityingje se volt.
És ráadásul a termékek olyanok amiktől én tudok jobbat is,olcsón.
Túl vannak árazva,hogy eltartsa a hálózatot,60mg-os C-vitamin 7-9ezrekért,ugyan már,én a 1500mg-osat veszem 250 kapszulás 2400Ft-ért Bio flavonoiddal.
04-15 19:46
Akkor nagyon ki kell, hogy ábrándítsalak. Az MLM-ben jellemzően magasabb iskolai végzettségű emberek vannak. Nagyon sok diplomás van, elég csak az orvosokra gondolni vagy a jogászokra és közgazdászokra.
Ebből is látszik, hogy mennyire fogalom nélküli emberek írkálnak ide. Ész nélkül anélkül, hogy bármit is tudnának az egészről. Ez is tökéletesen példázza, hogy mennyire hozzá nem értő okoskodók írnak legikább az MLM ellen.
"Ha talpraesetten,sok kitartással létrehoztak volna egy jól menő vállalkozást, szintén nagy ívben kikerülnék az mlmeseket."
Ebből látszik, hogy vállalkozó sem vagy. Mivel a vállalkozók is pont azért választják az MLM-et, mert tudják, hogy a vállalkozásukban heti 70-80 órát is dolgoznak. És ebből már nagyon elegük van. Ezért keresnek valami mást ahol magukra és a családjukra is van idejük.
Persze fogalom nélkül ökörségeket írkálni könnyű.
Nem munka. Egyrészt 0 GDP-t állít elő, másrészt mások hasznával zsonglőrködik, harmadrészt egy legalizált Ponzi-séma az egész.
Persze mindig lesznek naivak meg idióták akik bevédik, mert szerintük jó (értsd: minden másra alkalmatlanok), és mert keresnek rajta havi harmincezret...ennyit sörösdoboz-szedegetésből is simán össze lehet hozni, de ez őket nem zavarja...
Amíg vannak ilyen birkák, addig mindig lesznek Tribuszernék meg Bernie Madoffok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!