Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan szerezhetnék munkát?...

Hogyan szerezhetnék munkát? Már 4 hónapja keresek, a legalantasabb munkákat is elvállalnám (kivéve 18+), mégsem találok semmit.

Figyelt kérdés
Már nagyon kétségbe vagyok esve, egyedül lakok, a számlák meg csak jönnek. Eü problémáim is vannak, de ezt sem tudom már finanszírozni. Szemüvegem eltört, nagyon rosszul látok, de nincs pénzem se megjavíttatni sem új szemüvegre. Érettségim van, meg középfokú angolom. Több is lehetett volna, de munkahelyem megszűnt így nem tudtam fizetni a vizsgadíjat... Fogalmam sincs mihez kezdjek. Életkedv semennyi. Ötletek?

2014. okt. 8. 16:59
1 2
 11/14 anonim válasza:
komolyan tudtam volna segíteni,mivel dolgozok a helyen,de ha elmegyek kell ember semmi szexuális dolog és mellesleg lány vagyok ...
2014. okt. 10. 00:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Bocsi, csak szinte mindig idióták találnak meg ezen az oldalon, ezért vagyok ennyire bizalmatlan :D
2014. okt. 10. 11:28
 13/14 anonim válasza:
Budapesten van a munka laza, ülős munka 500-as fix órabérrel mindenféle jutalék nélkül csak nekem tanulnom kell és nem biztos,hogy időben elengednének ha nincs ember.. tehát mostmár látod,hogy mi a hasznom belőle :D ha érdekel írhatsz..
2014. okt. 10. 15:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk Szlovákiában olyan jó a politika hogy ha dolgozol akkor minimálbér és meghalsz, ha munkanélküli vagy és jobbra-balra fekszel akkor majdnem annyit keresel...
2014. dec. 17. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!