Dolgozik valaki a Joshi Barat showban?
:D:D
Felejtsd el, ha segédszerkesztőnek hívtak..
Nagy kamu, nem fizetnek ki, én is úgy jártam.
Mellesleg az egész légkör iszonyú gáz csupa prosti meg homo melózik abban a szerkesztőségben de ha bemész a rónába majd meglátod hogy mekkora kamu vetítés az egész..
A lényeget mindíg kihagyják ami a következő:
- fizetés nincs
- bejelentés sincs, de ha te kéred bejelent a showandgame viszont a fizetendőket neked saját zsebedből kell befizetni! Ergo annyi mintha egyéni válallkozó lennél
- jutalék van egy egy megcsinált műsor után ha a te alanyod válik be de ez a jutalék ami töredéke annak amit a szerkesztők vágnak zsebre az embered után akit te hajtottál fel és dumáltad be adásba.
- elképzelhető hogy ha nem teljesítesz az az nem hozol alanyt rádverik a telefonszámlát...
Nameg ugye az is fogas kérdés hogy ha te nem kérsz bejelentést szerződést meg nem kötnek veled csak ott vagy és melozól akkor minek alapján követelheted majd a pénzed..
Mellesleg az első dolguk titoktatrtásit aláíratni haoyg belépsz az ajtón, velem is ez volt de magasról leszrom!!
Menj el egy próbanapra érdemes megnézni mi van a színfalak mögött!
Nekem kb 3 nap kellett hogy bebizonyosodjon hogy ez tényleg kamu!
Mónikáéknál dettó ugyanez a szitu!
:(
Én egy valamit bántam amikor elmentem...
Hogy a tankolókártával nem húztam tele a saját kocsimat is amikor elküldtek alanyokért az ország másik végébe a céges autóval..
Próbáld ki menj el!
Tapasztalat gyüjtésre kiváló, legalább látod hogy miylen valójábana média másik fele..
Mindig lesz, mert szerencsétlen és hülye emberből is van elég ebben az országban.
Arra lennék kíváncsi inkább, hogy más adóknál is ilyen a helyzet? m1/m2?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!