Milyen munkát ajánlanátok annak aki?
Hát az egy szép dolog, hogy te ezt így kitaláltad, de vajon képesítésed van -e hozzá?
Pügyi tanácsadó - min. közgazdász végzettség
Idegen/túravezető - 2-3 (angol, német stb) idegen nyelv felsőfokú ismerete.
Ingatlanügynök - szamlaképesség
Orvoslátogató - oda is kell némi termék és gyógyászatismeret ám.
Szóval szerintem itt, a mai Magyarországon nem az a kérdés, hogy mit szeretnél csinálni mert neked az úgy lenne kényelmes, hanem hogy tudásod alapján mit tudsz megszerezni. Nagy ám a verseny. Jól keresni pedig csak csalással vagy mások dolgoztatásával lehet, tisztes munkával sajnos nem.
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy sok munka felsőfokú végzettséget igényel de szeretnék rálátni a rendszerre, mik a lehetőségek. 21 éves vagyok szerencsére az angol jól megy, a spanyolt se lenne probléma megtanulni csak meg kell találnom azt a pozíciót amiért érdemes lenne küzdenem. Egész idáig megvolt de sajnos az internetes kutatás és tanácskérés úgy tűnik kevés volt. Csak akkor szembesültem a munkával járó helyzettel mikor már részese lettem. Szóval mondhatni azt dolgoztam amit szerettem is volna és kitűztem célként viszont rá kellett jönnöm nem ez az én világom. Azért kérdezem itt, mert itt sokkal személyesebb, mindenki eltudja mondani a saját tapasztalatait nem egy tárgyilagos cikket olvasok erről meg arról a munkakörről.
Köszönöm a válaszokat. (Amúgy eddig a területi képviselőre gondoltam csak nem akarok megint zsákutcába futni azzal, hogy olyasmiért küzdök amit ha elérek mégse tetszik. Jobb ha látom a lehetőségeket hátha másba jobban beleillik a személyiségem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!