Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát ajánlanátok egy...

Milyen munkát ajánlanátok egy színtévesztőnek? (ne azt hogy mi nem lehetek léci)

Figyelt kérdés
erdész és katona szeretem volna lenni de mind kettő álmomtól elestem e miatt.Nem tudom mit csináljak hova mennyek tovább tanulni.Már az is megfordult a fejembe hogy külföldre kimegyek tanulni mert pl amerikába leszarják a pilotánál hogy színtévesztő vagy.
2014. máj. 7. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
a kollegám is szintévesztő és ő programozó
2014. máj. 7. 09:39
 2/9 A kérdező kommentje:
lehetöleg olyat amivel külföldön is eltudok helyezkedni
2014. máj. 7. 09:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Programozóként elég jól el lehet helyezkedni külföldön.

De arról ne álmodj hogy az USA-ba fogsz kimenni tanulni. Egyrészt elég sokba fáj, másrészt nem hiszem hogy ha ilyen a magyartudásod akkor pont egy amcsi egyetemre fognak fölvenni (légyszi, mindkettő, menjek, továbbtanulni, fejemben, pilóta, meg pár vesszőt is kihagytál).

2014. máj. 7. 10:28
 4/9 A kérdező kommentje:
tény a helyes írásom elég szar de nem is pont USA-ba gondolkodok
2014. máj. 7. 10:33
 5/9 A kérdező kommentje:
és nem egyetemen egy egyszerű közép iskolára hogy tanuljak szakmát majd ott elhelyezkedjek mert magyar országon nagyon sok szakma közül nem válogathat egy színtévesztő ://
2014. máj. 7. 10:35
 6/9 A kérdező kommentje:
konkrétan arra gondoltam hogy fel javítom a jegyeimet és kimegyek Kanadába erdésznek tanulni. Nem szeretném feladni az álmom megint. Persze még sok mindent nem tudom egyenlőre még sokat nem tudok erről hogy mibe fájna hol lehetne vagy meg valósítható e. Ez csak egy gondolat
2014. máj. 7. 10:49
 7/9 A kérdező kommentje:
elnézést a szó ismétlésért
2014. máj. 7. 10:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy erdésznél, vagy katonánál miért kizáró ok a színtévesztés? Én színtévesztőként építésznek tanulok és már van magasépítő technikusi végzettségem...

Engem eddig egyedül annyi hátrány ért, hogy nem vezethetek kamiont, targoncát, nem daruzhatok és villamosmérnök vagy más hasonló szakmát nem tanulhattam. Ja és operátornak sem vettek fel anno diákmunkában, pontosan ez miatt... De egy erdésznek miért fontos az, hogy meg tudja-e különböztetni a színeket? Nem értem...

2014. máj. 9. 13:59
 9/9 A kérdező kommentje:
fegyver engedély
2014. máj. 13. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!