Milyen munkát ajánlanátok egy színtévesztőnek? (ne azt hogy mi nem lehetek léci)
Programozóként elég jól el lehet helyezkedni külföldön.
De arról ne álmodj hogy az USA-ba fogsz kimenni tanulni. Egyrészt elég sokba fáj, másrészt nem hiszem hogy ha ilyen a magyartudásod akkor pont egy amcsi egyetemre fognak fölvenni (légyszi, mindkettő, menjek, továbbtanulni, fejemben, pilóta, meg pár vesszőt is kihagytál).
Egy erdésznél, vagy katonánál miért kizáró ok a színtévesztés? Én színtévesztőként építésznek tanulok és már van magasépítő technikusi végzettségem...
Engem eddig egyedül annyi hátrány ért, hogy nem vezethetek kamiont, targoncát, nem daruzhatok és villamosmérnök vagy más hasonló szakmát nem tanulhattam. Ja és operátornak sem vettek fel anno diákmunkában, pontosan ez miatt... De egy erdésznek miért fontos az, hogy meg tudja-e különböztetni a színeket? Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!