Szerintetek mit tehetnék, hova menjek?
Végső elkeseredésemben fordulok hozzátok. Nagyon sürgősen kéne pénz, mert egy gyógykezelésre kell pénz az egyik hozzátartozómnak, amit sajnos zsebből nem tudok kifizetni.
Gondolkoztam már mindenféle munkán, amit elvállalhatok, de egy kivételével semelyik nem hoz annyi pénzt, amennyi kéne.
Hallottam ezekről a privát katonai cégekről, akik borzalmasan veszélyes helyre visznek rendet tenni, de borzalmasan nagy a fizetség. Több éves katonai, később rendészeti múlttal rendelkezem, és szinte csak ebben vagyok igazán jó.
Ha valaki ismeri az ilyen munkákat, és tudna beszélni a fizetségről meg a körülményekről, na meg a jelentkezésről lekötelezne.
Előre is köszönöm
Vannak ilyen biztonsági cégek, csak nem Magyarországon és csak az eliteket veszik fel. Ha nem voltál egy nagyobb háborúban, nem szereztél kitüntetéseket, a ranglétra alján helyezkedsz el akkor ne is álmodj ilyenről.
Amúgy pedig igaz. Amennyiben tényleg ennyi tapasztalatod lenne, abban az esetben nem itt kérdezgetnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!