Hogy oldjam meg a munkakeresést és szállást okosan, hogy ne kelljen állandóan Budapestre utazni?
200km-re lakom Budapesttől.
Munkát akarok keresni a városban, és ehhez nyilván interjúkra kell járni. Ezt összeszervezni majdnem lehetetlen tömbösítve, de valahogy mégis meg kellene oldani.
Csak egy oda vissza út kerül nekem 10.000 Ft-ba, ami azért nem kevés. Ráadásul alig ismerem a fővárost, a közlekedését stb.
Albérletet is kell találnom majd, de úgy, hogy nem tudom hol fogok még dolgozni, melyik kerületben, így elég nehéz, nem lenne jó reggelente átutazni a várost ha előre vennék ki albit és utána kapnék melót totál máshol.
Hogy lehet ezt jól megoldani? Ti hogy szoktátok, vagy hogy oldottátok meg?
A másik meg, hogy a cégek kérdezik mikor tudok kezdeni, erre is mit lehet mondani? Majd ha tudok hol lakni akkor kezdek? És az mikor lesz? Mit mondjak, 2 hét múlva, egy hónap múlva? Ez elég komolytalan így, vagy nem tudom, de jósolni meg nem tudok, nyilván...
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!