Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Könnyű munka, jó fizetés....

Könnyű munka, jó fizetés. Tudtok ilyenről?

Figyelt kérdés
Szeretnék sokat keresni, nem megerőltető munkával. 23/L

2014. szept. 21. 09:49
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
87%
Úgy lesz ő orvos, mint én az usa elnöke :D
2014. szept. 21. 17:21
 32/40 anonim ***** válasza:
16%
Az a baj hogy a magyar tirpák fajta, és egyből ráugranak arra aki sikeres lesz. Álom az 500000 ? Nézd meg a cikket, másrészt írtam mást is. Képzeld már az orvosin tanulok, igen orvos leszek, annyira biztos ahogy élsz. Többet nem jövök fel a gykra, csámcsogjatok csak még, ha ennél többre nem jutotta nektek az életben :)
2014. szept. 21. 17:26
 33/40 anonim ***** válasza:
78%

"Na az 500.000 eurót keresőtől egy ilyen üzenetet kaptam többek között:

"Most magadról beszélsz?:D Na szia te tudatlan ronda , szarul kereső 0 , ja és jegyezd meg! Ha másnak beakarsz szólni először gondolkodj, utána cselekedj mert még párszor befogod verni a bokád ;) tudatlan kötekedős emberi hulladék :D remélem nem ilyen embereken kell majd segítenem :D ezért megyek gyerekorvosnak hehe"

Le lehet vonni a következtetéseket....:)"

pont orvosnak való...

2014. szept. 21. 17:53
 34/40 anonim ***** válasza:
63%

"ha végzek évi 500.000 eurót keresek majd"

Arra en is kivancsi vagyok hogy hol :)

Egyebkent lehet hogy majd valahol, egyszer, sok ev mulva AKÀR ennyit is meg lehet majd keresni, de az nem a vegzes utan lesz rogton, amikor meg szakvizsgad sincs.

Kerdezonek: luxusprosti egy tuti tipp. Bar nem tudom mennyire tartod konnyu melonak, ha naponta 8x farbaraknak vadidegenek.

2014. szept. 21. 17:57
 35/40 anonim ***** válasza:
75%

Jézusom, ez tényleg idióta. :D

Isten ments, hogy valaha orvos legyen belőle.

2014. szept. 21. 18:20
 36/40 anonim ***** válasza:
Tanulj ki egy olyan szakmát (az érettségi és a nyelvvizsga után), ami érdekel. Ne azt nézd, hogy ne kelljen semmit sem csinálni, mert akkor az unalomba beleőrülsz, hanem olyan munkát keress, amit szívesen végzel.Csak van olyan területe az életnek, ami érdekel?!! És ha ilyen munkát sikerül találnod, akkor már másodlagos, hogy mennyit keresel vele, hidd el!
2014. szept. 22. 15:12
 37/40 A kérdező kommentje:

Mondtam, hogy a szex kizárva...

Jaaa amúgy van diplomám, és állásom is. Csak hát én nem megélni szeretnék, meg keveset félrerakosgatni, hanem gazdag lenni, milliomos.:P

2014. szept. 22. 19:13
 38/40 anonim ***** válasza:

" Csak hát én nem megélni szeretnék, meg keveset félrerakosgatni, hanem gazdag lenni, milliomos.:P"

Ennyi esszel tenyleg csak az az eselyed, ha fogsz egy penzes futyit magadnak. De gondolom kulonosebben szep sem lehetsz, mert akkor erre mar gondoltal volna.

Nekem konnyu munkam van, es nagyon jo fizetesem, csak nekem van 15 eves tapasztalatom is melle...

2014. szept. 22. 22:03
 39/40 A kérdező kommentje:
Szép vagyok, nem nagyképűségből mondom, tényleg így van, DE nem vagyok rá képes, hogy olyan emberrel legyek, akit nem szeretek. Pedig úgy már rég gazdag lennék...
2014. szept. 22. 22:58
 40/40 anonim ***** válasza:

beosztottkent soha nem leszel gazdag. Jomodu talan, nemelyek szemeben talan gazdag is, de valoban gazdag nem leszel.

Gazdag legalisan csakis egy modon lehetsz, ha a hazasodas kizarva: inditasz egy vallalkozast. Ha bejon, lehetsz akar gazdag is.

2014. szept. 22. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!