Könnyű munka, jó fizetés. Tudtok ilyenről?
"Na az 500.000 eurót keresőtől egy ilyen üzenetet kaptam többek között:
"Most magadról beszélsz?:D Na szia te tudatlan ronda , szarul kereső 0 , ja és jegyezd meg! Ha másnak beakarsz szólni először gondolkodj, utána cselekedj mert még párszor befogod verni a bokád ;) tudatlan kötekedős emberi hulladék :D remélem nem ilyen embereken kell majd segítenem :D ezért megyek gyerekorvosnak hehe"
Le lehet vonni a következtetéseket....:)"
pont orvosnak való...
"ha végzek évi 500.000 eurót keresek majd"
Arra en is kivancsi vagyok hogy hol :)
Egyebkent lehet hogy majd valahol, egyszer, sok ev mulva AKÀR ennyit is meg lehet majd keresni, de az nem a vegzes utan lesz rogton, amikor meg szakvizsgad sincs.
Kerdezonek: luxusprosti egy tuti tipp. Bar nem tudom mennyire tartod konnyu melonak, ha naponta 8x farbaraknak vadidegenek.
Jézusom, ez tényleg idióta. :D
Isten ments, hogy valaha orvos legyen belőle.
Mondtam, hogy a szex kizárva...
Jaaa amúgy van diplomám, és állásom is. Csak hát én nem megélni szeretnék, meg keveset félrerakosgatni, hanem gazdag lenni, milliomos.:P
" Csak hát én nem megélni szeretnék, meg keveset félrerakosgatni, hanem gazdag lenni, milliomos.:P"
Ennyi esszel tenyleg csak az az eselyed, ha fogsz egy penzes futyit magadnak. De gondolom kulonosebben szep sem lehetsz, mert akkor erre mar gondoltal volna.
Nekem konnyu munkam van, es nagyon jo fizetesem, csak nekem van 15 eves tapasztalatom is melle...
beosztottkent soha nem leszel gazdag. Jomodu talan, nemelyek szemeben talan gazdag is, de valoban gazdag nem leszel.
Gazdag legalisan csakis egy modon lehetsz, ha a hazasodas kizarva: inditasz egy vallalkozast. Ha bejon, lehetsz akar gazdag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!