Könnyű munka, jó fizetés. Tudtok ilyenről?
Figyelt kérdés
Szeretnék sokat keresni, nem megerőltető munkával. 23/L2014. szept. 21. 09:49
11/40 anonim válasza:
Jézusom, nagyon vicces vagy. Vagy nagyon buta. Vagy mindkettő. :D
Középfokú angol és irodai dolgok? Szerinted hány ezer ember tud ennél sokkal többet nálad, és nem keres jól, hanem kb. örül, hogy van munkája, és nem hal éhen...?
Üdv a való világban, kislány! Kicsit későn, de megérkeztél. :)
12/40 anonim válasza:
én 19 éves vagyok és az orvostudományin tanulok... napi 8 órát szenvedek végig , de ha végzek évi 500.000 eurót keresek majd, bár leginkább a gyógyítás és az emberek ami érdekel, de ne várd hogy ha nem tanulsz sikeres lehetsz.. kivéve ha színész, énekes vagy hasonló vagy
13/40 anonim válasza:
azt még megjegyezném hogy én sem voltam soha a legokosabb az osztályban mert lusta voltam és nem akartam tanulni, aztán rá kellett jönnöm hogy ha sikeres akarok lenni, muszáj, és nagyon nehezen indultam el, de már itt vagyok:)
14/40 anonim válasza:
"de ha végzek évi 500.000 eurót keresek majd"
:)
15/40 anonim válasza:
500000? egy nullával többet írtál, nem? :D
16/40 anonim válasza:
Árulj drogot vagy a testedet.
17/40 anonim válasza:
szegény buta emberek lepontoztak:) nézzetek utána a külföldi fizetéseknek a jobb helyeken
18/40 anonim válasza:
Te vagy nagyon buta, ha elhiszed, hogy te valahol is 150.000.000 Ft-ot fogsz keresni egy évben. Facepalm......... barom
19/40 anonim válasza:
20/40 anonim válasza:
polgármester.
sok kis falu van ahol egyáltalán nincs jelölt. Aki elindul és magára szavaz már nyert is. Havi 400K bruttó nem rossz + autó telefon stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!