Miért van az, hogy Budapesten senki nem akar dolgozni?
Írjál 4 konkrétumot.
- Milyen profilú üzletbe?
- Hány órai munka?
- Mennyit fizettek nettóba?
- Hányadik kerületben van?
"Inkább elmennek a Sparba 80 ezerért, meg kínai mellé bejelentés nélkül éhbérre." Bocs Kérdező, de ezzel máris ellentmondtál a csodás megállapításodnak, hogy senki sem akar dolgozni…
Amúgy meg ezekből az következik, hogy még náluk is (Spar és kínai boltos) kevesebbet kínálsz az alkalmazottad számára, vagy sokkal megerőltetőbb a munka. Pl. cipekedni kell, ami hosszú távon azért elég rossz hatással lehet az egészségre.
kedves kérdező:
remélem hogy sikerul olyan embert találnod aki életképes és akar is dolgozni. egyre kérlek , hogyha megtalálod azt a normális embert és normálisan is végzoi a munkáját akkor BECSULD MEG!!!
annyi sok paraszt munkáltató van hogy az valami hihetetlen!!! nem csodálkozok hogy nem szeretnek az emberek dolgozni.
múlt héten két állásintejún voltam, az egyik ebből egy művészeti alapítvány volt, hát kérem a művész úr eléggé el volt szállva és azt mondta hogy fizetési ajánlatot csak egy hét múlva tud mondani.
kuka.
pénteken egy telefonos operátori interjún voltam, a hirdetésben 720 ft per óra nettó volt, az interjún már csak 550... meg eléggé homályos is volt az egész, megkérdeztem az ellentmondásokról, fel voltak háborodva, mondtam én csak érdeklődom... azt mondták el lehet menni olyan helyre ahol tobbet fizetnek. hát rendben, megyek is. az igaz hogy szukségem van a munkára de azért valahol határt kell húzni. egy normális embernek tartom magam aki egy melót szeretne találni és a korrektségből nem hajlandó lejjebb adni.
még akkor is ha éhendoglok
Bocs Kérdező, ez nem konkrét válasz a kérdésedre, de ide kapcsolódik: [link]
Ez a Penny zseniális módszere az ingyen munkaerő szerzésre. De nekik sem menne ez, ha valóban senki sem akarna dolgozni, hiszen ezek szerint még ingyen is hajlandóak sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!