Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jó munkának számít a stewardress?

Jó munkának számít a stewardress?

Figyelt kérdés

Mennyit keres kb.?

Egyetem/főiskola vagy csak érettségi kell hozzá?

Min.hány nyelvet kell tudnom?Milyen fokú nyelvvizsgákkal?

A "toborzásokon" mit vesznek figyelembe miket kérdeznek?

Tapasztalatokat szívesen olvasnék :)

2014. szept. 13. 14:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor nyilván valóan téged is felvennének ide. Próbáld meg, és utána majd beszélgethetünk róla. És mivel ennyire képben vagy a német fizetésekkel, gondolom te is itt élsz :)
2014. szept. 14. 22:35
 12/16 anonim ***** válasza:
igy van, de en jol keresek.
2014. szept. 14. 23:37
 13/16 anonim ***** válasza:

na az szuper... Merre felé?

Te is havi 10 munkanappal keresel 2400 eurót, és mellette még 4 vagy 5 csillagos szállodában vagy elszállásolva más más országokban? Mi a te foglalkozásod?

2014. szept. 15. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor pontosan mennyit is dolgozol havonta? Oraban legyszi. Es mennyit nem vagy otthon?

En havi atlagban 160 orat dolgozom, es minden este otthon vagyok, valamint minden hetvegen is, es van 30 nap szabim evente.

Neked?

A hoteleket meg lexarom. Orulok ha nem kell mennem.

2014. szept. 15. 15:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Tudod valószínűleg teljesen más életmódot élünk. El nem tudnám képzelni, hogy mindig egy irodában csücsüljek. Kell a pörgés és a változatosság. Ennek a melóval a segítségével a világ legjobb hoteljaiban is megszállhatok, és a világ leghíresebb és legszebb helyeit is láthatom, úgy, hogy fizetnek érte, nekem egy centembe sem kerül.

80-100 órát dolgozom egy hónapban, ami szerintem egyáltalán nem vészes 2400 euróért. Mivel nem vagyok hozzákötve sem édesanyámhoz, sem édesapámhoz sem pedig testvéreimhez én meg azt pottyantom le mennyit vagyok otthon, ha egy all inclusive szállodában tölthetem el az időmet. Gondolom te sem jársz szüleidhez 5x egy nap. Kibírom, ha csak heti egyszer, vagy kéthetente látom őket, de azzal se lenne gondom ha havonta. A mai világban pl skype segítségével bármikor beszélhetek velük.

Aki utaskísérőnek megy, az tisztában van azzal, hogy nem lehet családot alapítani és ezt el is fogadja. Tehát nem vonzza nagyon ez a dolog, különben nem jönne ennek. Aki ilyen típusú munkát vállal és nem egy irodában tölti le az életét annak pont mindegy (pláne így, hogy nincs családja), hogy éppen vasárnap vagy kedden alszik otthon.

A 30 nap szabi nekünk is kijár, ugyanúgy mint egy gyári munkásnak.

2014. szept. 15. 16:25
 16/16 anonim ***** válasza:

huszonevesen ez meg szorakoztato is lehet. Aztan szepen ki fogsz egni, mert egy ido utan rajossz, hogy minden hotel k**ra egyforma, hogy nem lesz egy normalis kapcsolatod sem, maximum valami pilotaval fekudhetsz ossze, de az is repked allandoan a vilagban. 30 folott majd egyre tobbszor jut eszedbe hogy lehet nem is hulyeseg a csalad, a gyerek, aztan ha meg mindig nem jon ossze, 40 eves korodra garantaltan egy kiegett, megkeseredett ember leszel, egyedul.

En 3x annyit keresek mint te havi 160 oraval, nem kell kulfoldre maszkalnom csak ritkan, de azt is utalom, es minden nap talalkozom a lanyommal, amit nem cserelnek el egy otcsillagos hotelre sem, mert ha nagyon akarnek, mehetnek, van ra penzem, de nem erdekel. Nejem meg annyit keres mint te, havi 140 oraval, kenyelmesen.

Szerintem ez az egesz legiutaskiserosdi mondjuk egyetem mellett lenne jo, amig nem szerzel egy normalis vegzettseget, fizeteskiegeszitesnek. de hogy ez legyen a fo eletcel...

2014. szept. 15. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!