Photoshopos önéletrajzmintát hogyan kell módosítani?
Például egy ilyet
Nagyon régen még úgy-ahogy használgattam a programot, de már semmire sem emlékszem belőle, és még nagyon régi verziót használtam. Most van egy CS6-os és szeretnék egy ilyen önéletrajzot, de nem tudom pontosan hogy kell használni. Az is jó ha valaki egy jó oldalt berak, ahol részletesen le van írva minden.
1. letöltöd
2. kicsomagolod tetszőleges helyre
3. a benne lévő fontokat telepíted
4. a psd-t megnyitod Photoshop-pal
5. módosítod amit/ahol akarod
6. elmented saját neveden psd-ban, hogy meglegyen, és elmented jpg vagy png formátumban azoknak akiknek el akarod küldeni
Ha az 5. ponttal van gondod, akkor az valóban gond. Kreatív önéletrajzot ne csinálj, ha nem értesz a photoshophoz/gimphez/egyéb kreatív képszerkesztőhöz, mert ez az önéletrajz pontosan azt üzeni: "kreatív vagyok, értek a designhez, és az eszközökhöz"
Egyéb esetben ajánlom a Microsoft Word alapú önéletrajzokat, százszámra vannak sablonok a neten.
Köszi.
Tényleg az 5-ös pont miatt kérdeztem, de találtam egy másik sablont, amit sokkal egyszerűbben lehet módosítani. Azzal már meg tudom oldani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!