Photoshopos képemet nem tudom megnyitni, mi az oka?
Figyelt kérdés
Tegnap csinaltam egy képet photoshoppal majd elmentettem, ma próbáltam megnyitni de photoshoppal sem tudom megnyitni, mert rossz a kép formátuma. Pedig JPG-be van elmentve, mi az oka? Meg lehet ezt valahogy oldani hogy jó legyen a kép?2014. aug. 1. 09:34
1/4 anonim válasza:
Készíts a képről egy másolatot 4 Tedd be paint-be, és mentsd el valami ismert képformátumba ! majd azzal próbálkozz a PS.be !
2/4 A kérdező kommentje:
De paintbe se tudom berakni:/
2014. aug. 1. 09:52
3/4 tabaki válasza:
Mekkora a színfelbontása? Ha 64 bit, abba más programok beleakadhatnak. Ha ez a gond, keresd meg, hogy hol tudod átállítani 32 vagy 24 bitesre. Gondolom, Mód/ Color mode vagy efféle, én nem használok PS-ot.
4/4 tabaki válasza:
Ja, hogy Photoshoppal se megy... Mi volt a mentés menete? Ha esetleg átnevezed .PSD-re, úgy se tölti be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!