Mindennap ahogy járok az utcákon gyönyörűbbnél gyönyörűbb házakat látok és arra gondolok h hogyan csinálták?
Örököltek, nem csak melegedni jártak az iskolába vagy hitelt vettek föl.
Ismerősömnek is gyönyörű háza van, csak épp még 20évig törleszti.
Nekem is szép házam van. 19 évvel ezelőtt hitel segítségével vettem fel. Míg mások tengerpartra mentek nyaralni, én fizettem a hitelt, és közben gyűjtöttem a pénzt, hogy nagyobb, még szebb legyen.. A fiamnak 23 évesen van egy kis kertes háza. Ő örökölte. De ő is gyűjti a pénzét, mert bővíteni akarja..
Amúgy meg a ház külseje sokszor olcsó, találó ötletekből áll....
jó helyre születtek.
minimálbérből hitelt felejtsd el.
aki minimálbért keres annak biztos munkája sincs, ne ugráljon.
ha levonnak pl havi 60ból 30at, ami dolgozó embernek ételre is kevés, mit csinálsz? és ha kirúgnak létszámleépítés miatt?
majd ha hvai 200 körül keresel akkor tegyél félre a fundamentába, addig felejtsd el.
ha van még lehetőséged, tanulj valami gépész/programozó szakmát, azzal lehet keresni, a többi kuka.
Tanulni kell és érteni a pénzhez.
24 éves vagyok, havi 420-at keresek, mellé bejön egyéb forrásból olyan nettó 100. Jövőre emelik a fizum, szóval még több lesz.
Egyébként szegény családból való vagyok. Volt, hogy nem volt hol laknunk sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!