Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondoltok? Titeket mi...

Mit gondoltok? Titeket mi győzne meg? Mit gondoltok, milyen egy jó értékesítő? Én hasznos dolgot akarok eladni, nem átvágni senkit, de valahogy mégis csak meg kell győzni az embereket.

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 00:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Na, ha nekem el akarnak adni valamit, akkor ne a nyavalyáimat akarják hallgatni, ha ezt szeretném, akkor pszichológushoz megyek, nem üzletkötőhöz. Én szeretem, ha nem húzzák az időmet, mert elfoglalt ember vagyok. Ne tereljenek, mondják el, miről van szó, miben lenne az nekem jó, mennyiért, és majd én eldöntöm, van-e rá szükségem és keretem. Az a fontos, hogy hagyd meg az embereknek a döntés szabadságát, mert tegyük fel, ha valaki nem keres sokat, hitelt fizet, rezsit fizet, enne is, közlekedik is, valamennyit félre is tesz ide-oda, nem biztos, hogy marad pénze plusz valamire, fogadd el, ha később lesz, ne akarj mindent azonnal. Az jó, ha valakinek azonnal van, de az kevés, vagy olyan ember, aki semmi egyebet nem fizet éppen, csak dolgozik. Aki már valamit is fizet, azzal óvatosan, mert nem biztos, hogy van kerete plusz kiadásra (lehet, hogy később lesz). Ha termékről van szó, akkor jó, ha van részletfizetési lehetőség, általában a kispénzűek élnek is ezzel (akár kamattal akár anélkül - a Reader's Digestnél kamatmentes részletfizetés van pl. 3-4 hónap).
2010. jan. 18. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!