Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha Angliában valaki netto 950...

Ha Angliában valaki netto 950 fontos fizetést kap havonta, az Magyarországon kb mennyinek felel meg?

Figyelt kérdés
Nem az összeg átváltását kérem forintra, csak arra vagyok kíváncsi hogy ez a pénz Magyarországon kb mekkora fizetésnek felelne meg.
2014. szept. 3. 10:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem hinném hogy otthon kevés fizetésből tudnék egy szobát fizetni, megspórólni magamnak pénzt és hazaküldeni a hozzátartozóknak!

Amit arról írtok hogy 5 emberrel nen túl kellemes osztozni egy lakáson, sztem egy baromság. Ennyi erővel minden 5 tagú család is egy balhere mert a két szülő és a 3 gyerek 1 lakásban él.

Egyáltalán nem rosz ez és nem gond az együttélés sem. Rendben van az egész lakás, mindenki takarít időről időre, a vizesblokkban is!

Barátnőm nincs akivel d*ghatnék egy jóízűt, de ha lenne az sem lenne gond mert itt az 5 emberből 2 egy házaspár és ahogy látom nekik nem probléma és és sem veszem észre sosem hogy hangoskodnának.

2014. szept. 3. 22:58
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

Hát engem a hideg kirázna ha idegeneket kellene kerülgetnem. Azért nem mindegy, hogy a családoddal élsz vagy vadidegenekkel. Nekem senki ne mondja, hogy ugyanaz. Kényszerből 4 hónapig laktam egy szobában, és bőven elég volt az a 4 hónap. Egyszerűen nem lehettem otthon sem laza, nem mehettem le a konyhába egy szál bugyiba mert ne adj isten valamelyik idegen ott van. Elég idegesítő volt, hogy munkából hazamentem, mennék zuhanyozni de foglalt vagy mennék pisilni, és valaki irtó büdöset szart, és hírből sem ismeri a wc kefét..

Sokad magaddal élni idegenekkel nem éri meg..

2014. szept. 3. 23:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért az hogy családdal lakik az ember vagy idegenekkel, az nagyon nem mindegy. Családdal persze hogy kibírható, de azért idegeneket ne hasonlítsuk már ehhez. Rengeteg jó barátot, ismerőst szereztem idekinn, angolt, egyéb nemzetiségűt is, akár mennyire is bírom őket, együtt nem tudnék lakni egyikükkel sem huzamosabb ideig. Azt pedig ne próbáld beállítani hogy olyan jó dolog mások után takarítani. Én mikor kijöttem, 3 hónapig laktam szobában, ott is volt házirend, hogy ki mikor takarít, de én ezt nem csináltam! Megmondtam hogy én takarítok magam után, elmosogatom a saját dolgaimat, a saját szobámat rendben tartom, de mások mosatlanját, meg mások után a WC-t nem csinálom meg.
2014. szept. 4. 10:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy te így élsz kint Angliában??

Én Budapesten egy szobát bérelek, és a 4 szobás lakásban 6-an élünk.(ketten vannak akik a párjukkal élnek.)

Nem keresek sokat, olyan 120 ezer forintot, de így, hogy szobát bérelek, és kerülgetek 5 embert , félre tudok tenni havonta olyan 50-60 ezer forintokat is. (50 ezret mindig)

Elvagyok, de ha így kéne élnem egy idegen országban akkor tuti nem mennék ki..Ezért teljesen felesleges, hiszen így lehet itthon is boldogulni.

23/N.

2014. szept. 4. 10:42
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

"Elvagyok, de ha így kéne élnem egy idegen országban akkor tuti nem mennék ki..Ezért teljesen felesleges, hiszen így lehet itthon is boldogulni. "

Én is ezt mondogatom azoknak, akik ki akarnak jönni takarítani, mosogatni, mekibe, stb. Minimálbér körüli összegből itt sem futja többre, mint szobára. A nagy többség otthon nem költözne ilyen helyre, de itt még örül is neki.

2014. szept. 4. 10:52
 16/19 anonim ***** válasza:

én is már korában válaszoltam, nem tudom hányadik,mindegy is.

Én se keresek sokat, olyan nettó 110 körük, de pályakezdőként x hónap után örültem, hogy sikerült ez is. plusz mostantól majd 120 körül lesz.

Mi 4-en lakunk albérletben, 2 szoba, 2 párként. ha minden kötelező kifizetni való lemegy( albi, teló,bérlet) 70 ezer marad tisztán, ebből még a kaja 25 körül. Tehát 45 körül marad pénzem általában, bár tény, hogy még nem igazán "maradt meg", mert elköltöttem erre-arra, most legutóbb nyaralásra gyűjtögettem pl. és most ezért nincs. De legalább félre tudtam tenni rá.

Egyébként elvagyunka lakótársainkkal mi is, de ha nem a pénzen múlva, már gondolkodás nélkül külön költöztünk volna, mert akárhogy is nézzük, 4 ember alkalmazkodik egymáshoz mindenben, és akadnak néha dolgok, ami miatt sokkal jobb lenne saját albiba lenni.

Másrészt egy kis garzonlakás, ha ketten mennénk is meglenne 45-ből fejenként, jobb környéken. Csak egyelőre jó ez így, hiszen majdnem 20-al fizetnék többet akkor.

2014. szept. 7. 15:57
 17/19 Kliszta ***** válasza:
100%
En nem tudom ti hol laktok Angliaban, de Nottinghamben a parommal, mindketten minimalberes meloval, berelunk egy ket szobas hazat, felre is tudunk rakni, es a kutyank meg a ket macskank sem ehezik.
2014. szept. 16. 02:06
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

ma 02:06

Nem mindegy, hogy az ember hol él Anglián belül is. Lehet ti Nottinghamban minimálbéres fizetésből házat béreltek, de sok helyen nem olyan olcsó a ház bérlés.

Én például Wiltshire megyében élek a párommal. Mindketten magasabb bérben dolgozunk mint minimálbér. (a a párom nagyon jól keres) Mi 3 szobás lakást bérelünk. Viszont egyszer megnéztem, hogy a mi házunk alapterületileg Londonba mennyibe kerülne. Mi rezsivel, counxil tax, albérleti díjjal együtt havonta olyan 780-800 fontot fizetünk. Ugyanilyen ház Londonban mindennel együtt már 1500-1700 font havonta. Bristolban ugyanilyen ház mindennel együtt 1000-1100 font havonta. Fennt északon pl: Leeds-ben mindennel együtt ugyanilyen ház 500-600 font havonta.. Nyilván az ember oda megy ahol talál munkát.

2014. szept. 16. 08:56
 19/19 Kliszta ***** válasza:
Most neztem, kb 650, telen talan 700 amit mi fizetunk.
2014. szept. 17. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!