Hallott már valaki a Promo World Kft. -ről? Ez egy pécsi cég, akik Hoszteszeket keresnek parfümök értékesítésére. Házalnak? Tukmálnak?
Igen én hallottam már róluk, nem rég alapították a céget.
Olyan parfümöket árulnak/tukmálnak, amik fele annyiért megvásárolhatóak az interneten. [link]
Jutalékos rendszerben dolgoznak és igen házalnak is!!!
Vigyázzatok velük!!
Én nem régiben kerültem kapcsolatba a céggel. És meg kell hogy erősitsem az előttem hozzászóló embert, hogy tukmálós munkát csinálnak és olyan parfümöt árulnak, ami külföldön is olcsó vacak. Azt mondják a prezentációs szövegben, hogy 120 euró, de csak 13 eurós parfüm ha rákeres az ember a neten. A Momentz parfümöket promotálják. Nekem azt mondták, hogy lehet választani fix órabéres és jutalékos lehetőség között. Én eddig két napot dolgoztam velük, de szerintem nem folytatom ezt a hazudozós munkát. Itt egy link a parfümjeikről, egy német nyelvű oldal:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!