Szerintetek megéri ma elkezdeni TB ügyintézői - és bérügyi szakelőadói képzést? (másfél év, kb.200. 000 Ft. )
Szia! Én is gondolkodom a tanfolyamon, elvégeztem már a mérlegképes könyvelőit, de látom, hogy sok helyre jó lenne ez a végzettség is. Egy kis idő múlva lehet belevágok.
Van valamilyen közgazdasági végzettséged? ami állás megpályázásnál jól jöhetne ehhez a munkakörhöz?
ezt melyik cég szervezi? és hol?
érdekelne
köszi
Ha bérszámfejtéssel és tb-vel szeretnél foglalkozni, akkor készülj fel az egész életen át tartó tanulásra. A jogszabályok folyamatosan változnak, a jogalkotóknak sokszor fogalmuk sincs a gyakorlatról és olyan szabályokat hoznak, hogy az ember csak tépi a haját.
Jövedelem tekintetében elég nagy szórás mutatkozik.
Munkalehetőség nem csak a tb-nél és az önkormányzatoknál van. ( 1 válaszoló ) Minden 100 főnél több dolgozót foglalkoztató cég köteles tb kifizetőhelyet üzemeltetni. Bérszámfejtőre meg még több helyen szükség van. A személyügyi asszisztensi ismeretek is szervesen kapcsolódnak a témakörhöz főleg kisebb cégeknél. ( bér-munkaügy )
TUdod kedves kérdező, az alapvető probléma az. hogy én azt érzem a kérdésedből, hogy te ezt a szakmát olyan jópofi dolognak gondolod.
Ne kapkodd a fejed, nem bántani akarlak.
Az előttemszólóra figyelj oda. Igaza van, sőt ...
Én még kiegészítem.
Több mint 20 év van mögöttem a szakmában. Az álmatlan, áttanult, átforgolódott éjszakáim száma több, mint az átaludt. (Igaz, eredméyne is van, a szakmában szakértőként tartanak számon.)
Ehhez jönnek még a járulékos dolgok.
Állandó határidők, állandó plusz feladatok, állandóan humánusnak lenni, állandóanmások problémáit hallgatni, stb.
... és még te fizetsz ...
De azért sikert kívánok a pályán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!