Szórólapozás? Lent

Figyelt kérdés
azt mondták az 1 órás próbaszórást kifizetik, nem tették. Hétfőn megyek aláírni a szerződést, 4 óra szórásért elvileg kapok 4000 Ft-ot. Szerintetek van buktatója? Nem diákszövetkezeti tagként vagyok ott, hanem alkalmi munkavállalóként. Előre is köszönöm a válaszokat! jah és utcai szórás, nem postaládás.
2014. aug. 29. 18:08
 1/3 A kérdező kommentje:
jah és hetente fizetik ki.
2014. aug. 29. 18:09
 2/3 Polipeter ***** válasza:

azt nem írtad h tanuló vagy e vagy álláskereső

Én a szerződés aláírásakor megemlíteném nagyon nagy tisztelettel, feszültség nélkül, hogy ezt ígérték, de tévedésből nem történt még meg, mikor fizetik ki?

Ha nagyon nincs más lehetőséged, akkor persze írd alá

2014. aug. 30. 14:18
 3/3 A kérdező kommentje:
diák vagyok (estin) de rendes munkavállalóként írnám alá. Hétfőn megyek, viszont keddre hívtak étterembe... most akkor mi legyen? mert a szórólap tuti h megvan, de időközben meggondoltam magamat.
2014. aug. 30. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!