Mennyit keresel mit dolgozol (szakma) ill. pályakezdő vagy?
Egyéni vállalkozó vagyok,azt hiszem gyorsan eljutottam a csúcsra hiszen egyből tulaj lettem.
Mennyit keresek? - Nos egy LIFE boltom&webshopom van,úgy élek ahogy mindig akartam átlagnál picit jobban,van 1 autóm 1 házam ,biztos anyagi&munkahátterem,kereshetni mindig kereshetnék többet,csak nem érné meg,hiszen én szeretem a pénzt visszaforgatni a marketingbe és egyebekbe.
900.000 netto Angliaban reszmunkaidoben. A felso 10.000 tagja volt a munkaltatom.
Most halt meg, a brit lapok is lehoztak.
A felretett penzbol vallalkozast inditok. ;)
23 vagyok. Nala 7.5 honapot dolgoztam. Elotte 5 honapot mashol. Elotte meg diakmunkaztam. De nem jon be ez az alkalmazotti let, es ahogy multkor a 2. betelt repteri transzferbuszrol lemaradt egyik utas anyukaja mondta miutan a lanyat is bevettem a taxi megosztos jussunk ki valahogy a repterre 4 fos csapatba. "You got very good organisational skills."
500 eFt nettó+ juttatások.
40 körüli vagyok (nem pályakezdő :), bankszektorban pénzügyi területen szakértői munkát végzek.
Folyékonyan beszélek természetesen angolul, rendelkezem a szükséges közgazdasági végzettségekkel és van jópár éves nemzetközi pénzügyi/számviteli tapasztalatom is.
Budapest.
220 000 nettó, ügyvédjelölt, három év tapasztalat, kiemelkedő önéletrajz, két nyelv folyékonyan (az egyik az angol) és egy harmadik olvasási szinten.
Én hálás vagyok Istennek, szerintem ez jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!