Gépész mérnök mit csinál konkrétan a munkahelyén?
attól függ, mit dolgozik.
én pl. tervezőmérnök vagyok egy kis cégnél, az időm nagy részét az teszi ki, hogy angol és amerikai "kollégák" által készített rajzokat rakok rendbe, hogy azok gyárthatóak legyenek.
de tervezek egyedi felfogatórendszereket (adott üveghez, palackhoz) az italiparnak, de terveztem már beton csatornaelem öntőformát is.
álatalában, tervek, rajzdokumentációk, munkautasítások készítése a feladatom, persze gyártásfelügyelet is és nem egyszer kapcsolattartás a besazállítókkal és a megrendelőkkel.
fizetés:
alapbér+kiegészítések (bérlet, kajajegy, egészségpénztár, önk.mag.nyugdíjpénztár stb.) összesen több, mint 200e (kézben, nem bruttó)
plussz jelenleg fizetik a második diplomámat levelezőn, azaz tandíj és fizetett távollét iskolába és vizsgákra, nameg utazási és szállásköltség.
(kis kft. 15 dolgozóval)
Ez elég jónak hangzik + baráti, hogy támogatják az iskolát. Bár azthittem, hogy egy tervezőmérnök többet kap.
És gondolom a pályádat te sem tervezőmérnökként kezdted, szóval egy pályakezdő jóval kevesebre számíthat.
Egyébként köszönöm a válaszodat, hasznos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!