Jó napot! Szegeden mennyire nehéz munkát találni, elhelyezkedni?
Az az igazság, hogy még a Vajdaságban élek, de szeretnék Magyarországra költözni...
S Szegeden gondolkodom...
Köszönöm a választ!
Én is diplomás vagyok, igaz tanulmányaimat nem Magyarországon végeztem. Bölcsész vagyok (magyar nyelv és irodalom tanár), de nem csak a szakmámban vállalnék munkát.
Én Pesten élek.
Pont a héten beszélgettünk a munkahelyemen
Szegedről, ahol alacsonyabbak a fizetések mint Pesten, igaz Pesten drágább az élet, de több lehetőség van...
Miért pont Szegedre gondoltál?
Vannak ott ismerőseid?
Nincs sajnos sehol sem ismerősöm, ezért is gondoltam Szegedre. Félő, hogy Pest egyedül túl nagy falat nekem. De attól is félek, hogy túl nagy falat nekem, elvesznék, drágább is, nekem meg nem sok kezdőtőkém van. Meg attol is tartok, hogy túl hátránnyal indulok. Újabb probléma, hogy nincs munkatapasztalatom.
Multikban bölcsészként milyen pozicióban tudnék dolgozni?
Kecskemétről nem tudok nyilatkozni. Pesttől nem kell félni, nagyobbak a távolságok, ennyi. Amikor én 20 évesen felköltöztem, mindig volt nálam egy térkép, így nem tudtam elveszni. :)
Az ügyfélszolgálat, adminisztráció, asszisztencia jó kezdőpozíciók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!