Turizmus-vendéglátás szakon szerzett közgazdász diplomával van lehetőségem Budapesten elhelyezkedni könyvelő cégnél?
Én is ezt tanultam (sajnos), már eléggé bánom, jobban jártam volna és jobban is érdekelt volna a pénzügy-számvitel, de nem volt elég bátorságom elkezdeni, mert mindenhol csak azt hallottam, hogy meeennnyire nehéz. Pedig utólag rájöttem, hogy ment volna.
Lehetőségünk van elhelyezkedni ezzel a diplomával könyvelő cégnél, csak nagyon kicsi az esély, hogy fel is vesznek, mert vannak olyanok, akiknek sokkal jobban passzol hozzá a végzettsége.
Én sem akarok egyáltalán a turizmusban elhelyezkedni, inkább bérszámfejtőként vagy könyvelőként szeretnék dolgozni, így most nekiálltam egy tb-és bérügyintéző tanfolyamnak, majd utána meg szeretnék csinálni egy mérlegképes könyvelőit. Javaslom, hogy te is csinálj meg valamilyen plusz képzést, mert ezzel a diplomával nem fognak komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!