Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Iskolatitkári állásnál közalka...

Iskolatitkári állásnál közalkalmazottként mennyi bruttóra számíthatok?

Figyelt kérdés
Középiskolai végzettség kell, nekem főiskolám van. Gondolom ezt nem veszik figyelembe. 16 év munkaviszonyom van, ebből 3,5 év ami közalkalmazotti.
2014. aug. 22. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Garantált bérminimum.
2014. aug. 22. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Figylembe veszik a főiskolát,mert max F kategória adható rá.
2014. aug. 23. 22:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én úgy tudtam ahol a munkakör nem kívánja meg a főiskolai végzettséget, oda nem számítják be. Ehhez a munkakörhöz pedig nem szükséges. Persze lehet én tudom rosszul. És az évekkel mi a helyzet? Beleszámítják az összeset vagy csak amit közalkalmazottként dolgoztam?
2014. aug. 24. 23:40
 4/5 anonim ***** válasza:
42%
Beszámítják biztos,én egyetemmel kapom a főiskolai pénzt,mert csak az a max. amit be lehet számítani.Az évekről nem tudok nyilatkozni,mert pályakezdőként kerültem oda...
2014. aug. 24. 23:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Azért azt is jó lenne tudni, hogy az éveket hogy számolják, mert nagyon nem mindegy mennyi lesz a szorzóm.
2014. aug. 25. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!