Rendszergazdaként, közalkalmazottként mennyit lehet keresni?
OKJ-s műszaki info. képesítésem van, de ez igazából nem ez a lényeg, mert ~13 éves korom óta ezzel foglalkozok (Win, Linux rendszerek) csak mivel 0 hivatalos szakmai tapasztalatom van, így minden multinál meg cégnél elutasítottak. Egy suliba lenne esélyem bekerülni, mennyi nettó bérrel számoljak? 90-100?
25/F
Egyik kérdésnél 60-70k körül írta az ember, hogy annyit kap.
Szomorú, hogy 10< éve foglalkozol vele, de nem vagy képes melót találni a versenyszférában.
Szerintem még én is találnék junior rendszergazdai melót, pedig én a programozás mellett foglalkozom "kényszerből" meg hobbi szinten szerverekkel.
Persze multinál kell a diploma vagy kiemelkedő tudás, de sima kisebb cégeknél lenne meló ha értenél hozzá.
Nah megleltem bocs, 77nettót kap a gyerek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
programozó vagyok, vagy jobb néven fejlesztő.
Tudod milyen végzettségeim vannak? van 3 okj, egyik egy fos szoft üzemeltetői, meg rendszerprogramozói ill média tech. asszisztens.
mind okj, nuku fősuli. Mégis találok folyamatosan melót, kapok bejelentett melót is, jönnek a maszek melók is, sokszor nem bírom, már annyi van, vissza kell utasítanom.
Szabadidőmben sokat tökölök, fejlesztem magam, így naprakész vagyok. Ezért bővül folyamatosan a szaktudásom, és referenciában sincs hiány.
Ha te is így csinálod, akkor kellene találj melót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!