Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Már nem tudok minden nap...

Már nem tudok minden nap autóval járni dolgozni anyagi okok miatt! Mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Viszont tartok a kollégák rosszízű megjegyzéseitől, ha újra BKV-ra szállok (másfél év után), holott a kollégák többsége BKV-zik! Nem akarok látszat "gazdag" lenni, de azt sem sugározni, hogy megváltoztak az anyagi lehetőségeim...Utazási idő ugyanannyi, költségben fele annyi a BKV! Mivel lehet elkerülni a bunkókat?
2014. aug. 21. 18:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

Meglepő módon én már sokszor láttam olyat, hogy több intézetvezető/egyetemi professzor biciklivel jár be, holott mindent egybevetve szerintem bőven 7 számjegy felett visznek haza havonta... De néha tömegközlekedésen is megfordulnak.

Szóval aki ezen bunkózik, az magát minősíti. Sőt, én kifejezetten utálom az ilyen begyepesedett parasztokat, mert miattuk van mindig dugó, melyből kifolyólag évente több ezer tonna üzemanyag ég el a semmibe, miközben egy helyben pöfékelnek a kocsik. Az meg bónusz, hogy a szmogot boldog-boldogtalan beszívja.

Milyen érdekes, hogy pl. Amszterdamban, ahol az életszínvonal az itteni 4x-e, tömve vannak a tömegközlekedési eszközök és bicikliutak, cserébe sokkal élhetőbb a város. De New Yorkban vagy Londonban se ég le egy öltönyös üzletember képéről a bőr, ha metróra kell szállni.

Egyedül a balkáni prolik rekedtek meg azon az 1930-as színvonalon, hogy "ótóval gyünni a melóba, majd ott sz@ros gumicsizmával kiszállni belőle kibeba**ott menő má' dicsak"...

2014. aug. 21. 20:08
 12/16 anonim ***** válasza:

A főnököm felsővezető, kb 2 millió lehet a nettója, 30 milliós Audija van és nem egyszer jött be metróval dolgozni.

Sőt, a városban tárgyalások között is gyakrabban jár metróval, mint kocsival.

A kocsit inkább a gyerekei szállítására használja, néha munkába járásra.

2014. aug. 21. 21:12
 13/16 anonim válasza:
68%

A saját példám, más de mégis ideillik: A indenre hiperérzékeny böröm miatt mindig fehér pólót hordok, világos nadrággal, ha lehet. Évek óta gyp-s pocsok vesznek korbe a munkahelyemen akik folyton szóvá teszik, mintha sosem cserélnék ruhát.

Én viszont annyira letojom öket mind, hogy a legtöbbjüknek meg se próbáltam elmagyarázni, hogy mi is a helyzet. Egyszerüen nem érdekelnek az ennyire alacsony szintü személyek, számomra nem tárgyalópartnerek.

Ezt kivetítheted a te mostani helyzetedre.

2014. aug. 21. 21:50
 14/16 anonim válasza:
Ha mégis megjegyzést tennének, gondolom csak azok tennék akikkel nem vagy túl jóban.De sok dolgot mondhatsz. Akár azt hogy elkezdtél félre tenni pénzt, mert venni akarsz valami drága dolgot, vagy hogy rájöttél hogy a tömegközlekedés költséghatékonyabb. Amúgy meg ha mégis szóvá teszik, úgyis csak néhány napig tartana.
2014. aug. 21. 23:34
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

Ismerem a fajtád, villogsz, leugatsz másokat, vakítasz nekik, felsőbbrendűség látszatát kelted, oltasz másokat, gúnyolod őket mert nem élnek olyan életvitellel, mint te...

Erre most te is olyan anyagi szintre kerültél, mint ők és fosol a retorziótól :)

Vegyél fel hitelt, nagyképűsködj (immáron hitelből), ahogy eddig tetted, hajrá, mindent bele!

2014. aug. 22. 11:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi az istennek jampiztál eddig is kocsival, ha havi 10 ezer forint ennyire sokat számít? Tessék felszállni a metróra, aztán csókolom.
2014. aug. 24. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!