Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Már nem tudok minden nap...

Már nem tudok minden nap autóval járni dolgozni anyagi okok miatt! Mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Viszont tartok a kollégák rosszízű megjegyzéseitől, ha újra BKV-ra szállok (másfél év után), holott a kollégák többsége BKV-zik! Nem akarok látszat "gazdag" lenni, de azt sem sugározni, hogy megváltoztak az anyagi lehetőségeim...Utazási idő ugyanannyi, költségben fele annyi a BKV! Mivel lehet elkerülni a bunkókat?
2014. aug. 21. 18:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehát ha neked eddig is ilyen kedvező megoldás lett volna a BKV, akkor tulajdonképpen eddig is csak azért mentél autóval, mert mutatni akartad az anyagi helyzeted, nem?
2014. aug. 21. 18:38
 2/16 A kérdező kommentje:

Részben igazad lehet (van)

Viszont akkor tényleg más volt, 5 éves autóm van készpénzre vettem, a benzinem 25000 Forint havonta, ebből a munkába járás 20000 Forint, 5000 Forint meg egyéb utak havonta, ami továbbra is fenntartható, mert az autómat fenn tudom tartani, csak meg akarok tőle válni a hétköznapi használattól!

2014. aug. 21. 18:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk az meg a munkahelyet minősíti, ha egy ilyen váltásnál bunkó-veszély fenyeget. A legtöbb munkahelyen szerintem teljesen irreleváns, hogy valaki autóval, biciklivel vagy tömegközlekedéssel jár - sőt, gyakran még csak nem is áll arányosságban a jármű a keresettel.
2014. aug. 21. 18:45
 4/16 A kérdező kommentje:
Csak ha mégis téma lesz (mert téma lesz) akkor hogyan lehet ezt a legjobban lereagálni?
2014. aug. 21. 18:48
 5/16 anonim ***** válasza:
Passz, nem ismerem a körülményeket, én szerintem simán megmondanám, hogy így olcsóbb.
2014. aug. 21. 18:49
 6/16 anonim ***** válasza:
Mától a páromnak jobban kell az autó az egyenlőtlen munkaidőbeosztása miatt...:)
2014. aug. 21. 18:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Már bocs, de kinek mi köze hozzá, hogy mivel jársz? Egyébként meg megmondhatod, ha nagyon forszírozzák a váltást, hogy BKV-val gyorsabban eljutsz a célodhoz, nem kell dugóban ülnöd.
2014. aug. 21. 18:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Az egó pénzbe kerül... :( Szerintem inkább azon gondolkodj, hogyan tudod a plusz pénzt előteremteni!
2014. aug. 21. 18:58
 9/16 anonim ***** válasza:
70%

Én havi 400-at keresek, mégis BKV-val járok. A kocsi lassabb, drágább, egy sör után semmit nem ér, valamint nincs a cégnek parkolója és nem akarom, hogy az utcán valami béna meghúzza. Azért, mert van pénzed, nem kell elszórni.

Mondjuk van pár buszvonal, amire akkor sem szállnék fel, ha kétszer olyan gyors, annyira lepra.

2014. aug. 21. 19:01
 10/16 anonim ***** válasza:
bicikli. vagy vegyél egy honda sh125-öt. városban 2,5 max 3 literből kijön 100-on.
2014. aug. 21. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!