Pénzváltóban dolgozók: miért vagytok olyan rosszkedvűek és szomorúak mindig? Néha bunkók is?
"Hol keresnek ők nettó nyolcvanat? Simán hazaviszik a nettó két-háromszázat szerintem mert hány milyen forgalma van már ezeknek a helyeknek."
Milyen forgalma van a hipermarketeknek, gyorséttermeknek? Mégis mennyit keresnek az ottani dolgozók? Simán hihető, hogy 85 ezer forintokat keresnek, minden tulajdonos érdeke az, hogy minél kevesebbet fizessen az alkalmazottaknak.
Minden heten valtok penzt, nem a volt osztalytarsaimnal, szoval ketlem hogy az lenne a baj.
A belvarosi penzvaltoban mindig egy kiscsajjal talalkozom szinte, o nagyon savanyu, nala sanszos az a baj, hogy jatek, facebook kozben jovok.
A kulvarosi helyen valtozo, a szoszi kislany kedves, az idosebb holhy is okes, a masik helyen a sotet haju lany kicsit unott, de pl. vele is beszelgettem egyszer amikor tobb penzt adtam es visszaadta es aranyos volt, en meg halalkodtam hogy de rendes meg adtam volna neki vissza penzt, mert szolt, de nem fogadta el (20.000-rel szamoltam el, 2000-et akartam neki adni)
Szerintem a kis hely, az unalom miatt ilyenek, na meg mert 5 percre megszakitom a facezest.
Masreszrol lehet az is, hogy rengeteg penzzel dolgoznak, es nekik meg nincs annyi. Pl. en is sok penzt valtok, es sok van nalam - nwm mindig valtom az egeszet, szoval volt mar szamolasnal lathatta... es nagyon fiatal vagyok, melle pedig meg a koromnal is fiatalabbnak tunok... kb. mintha egy 17 eves heti min. 300-400 fontokat, de van amikor 600-800-at valtana at nalad.
Amugy erdekesek ezek a tamadasok, mert en szinge csak kis vekony noknel valtok penzt, multkor meg is lepodtem h ficko volt bent valahol.
Ja, ahol regen laktam ott egy nagyon porgos jofej srac volt a penzvaltoval, komolyan mindig felviditott.
Az arfolyamhoz meg annyit, hogy ha nem tudja valaki, hogy ezt nem a penzvalto dolgozoja allitja be, az ot minositi es szanalmasan butanak talalom az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!