Pénzváltóban dolgozók: miért vagytok olyan rosszkedvűek és szomorúak mindig? Néha bunkók is?
Minden egyes ember aki betér potenciális veszélyforrás, barátságos és kedves emberek idegileg nem sokáig bírják ezt a melót.
Hetente megpróbálja valaki rám törni az üveget, fenyegetnek, hogy kinyírják a családom, elég sokan velem állnak le veszekedni az árfolyamok miatt, pedig semmi beleszólásom az árakba, csak csinálom amit a főnök mond. Mások védelmi pénzt próbálnak szedni, hogy ez meg az lesz ha nem perkálok, vagy elkergetik és megverik a potenciális ügyfeleket, évente kétszer megvárják a műszakom végét és megpróbálják beverni az arcom amikor megyek hazafelé, egyik munkatársam egészen hazáig követték majd hátulról megkéselték a kapualjban. Elvérzett, mire kiért a mentő. Egy hónapig olyan ideges voltam, hogy majdnem fellöktem a szórólapos embereket amikor megpróbáltak megállítani.
190centi magas sportos alkat vagyok 140 kilóval, még így is megpróbálnak megverni, akkor képzelheted mások mire számíthatnak.
Bár lehet, hogy ez csak Budapestre jellemző.
"Hol keresnek ők nettó nyolcvanat? Simán hazaviszik a nettó két-háromszázat szerintem mert hány milyen forgalma van már ezeknek a helyeknek."
Igen, a helynek nagy a forgalma, de ebből a dolgozó vajmi keveset kap. Nemrég volt fenn egy hirdetés, hogy egy országos pénzváltó napi 8-12 órában keres alkalmazottat, nettó 85.000 Ft-os bér, és ha nap végén hiány van, akkor azért az alkalmazott a felelős! Meglépni a pénzzel nem fog egyikük sem, mert őket is kamera figyeli, ha eltűnne az üzletből, pillanatok alatt elkapnák. Nagyon a saját kis világodban élhetsz, ha azt hiszed ilyen sokat keresnek ezek az emberek. Fogalmad sincs a világról ahogy látom!
Azért kispajtás, mert az ügyfelek többsége, nem tud köszönni, csak jön, betolja a pénzt! Most mit jópofizzunk azzal,aki ennyire tapló!
Ha tudni akarod, 85 ezer forintért napi 12 órát dolgozunk egy levegőtlen, légkondi nélküli lukban, ebédszünet nélkül.
Néha még WC-re is csak délután tudunk először elmenni, kajálni 2 ügyfél között kell.
Teljes anyagi felelősséggel tartozunk, és ha hiány, hamis pénz van, akkor fizetünk keményen.
Egész nap hallgathatjuk a kedves "ügyfelek" nyivákolását, hogy mér csak ennyi az árfolyam, amikor máshol sokkal több. Hát akkor miért nem máshová?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!